Adrian Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Salut, am dat de: Link: http://csblackdevil.com/forums/index.php?/topic/84051-o-femeie-m-a-inebunit-x/?hl=betivu PS: Dacă tot am deschis topic-ul, vreau să vă urez Sărbători fericite! :* Quote
Călin™ Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 intr-adevar, am sesizat si eu acest bug...dar nu este "nou". Am mai observat si la alte tari, nu doar la Rusia... Sper sa se rezolve, daca nu, sunt si alte tari , aveti de unde alege. Quote
KoZoFsKy Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Eu sper sa se rezolve..am observat de mai mult timp ...Chiar imi place Russia si sper sa puna macar atat.. Quote
Loading Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Acesta este un bug cu un grad scăzut de dificultate apărut în urma ultimului update la software-ul InvisionPower Board (IPB) versiunea 3.4.6, pentru soluţionarea acestei probleme trebuie schimbat Hook-ul actual "Countries Mod" cu o versiune mai recentă. Vom face teste ce au ca rol determinarea experimentală a rezistenței și funcționării fără întâmpinarea a noi erori/bug-uri din partea Hook-ului. O seară bună, şi un an nou fericit! 3 Quote
Recommended Posts