maajestiq™ Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Salut! Am observat ca de campionatu' de fifa 2008 nu se mai ocupa nimeni. Daca as vrea sa ma ocup eu de organizarea acestuia, cu cine trebuie sa iau legatura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Călin™ Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Daca consideri ca esti capabil pentru a organiza un astfel de concurs, te asteptam pe serverul de teamspeak al comunitatii : TS.CsBlackDevil.Com pentru a lua legatura cu un membru al consiliului Administrativ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 De ce nu ai putea? Contacteaza un administrator in legatura cu postul de organizator pentru acest concurs. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maajestiq™ Posted December 21, 2013 Author Share Posted December 21, 2013 (edited) Daca consideri ca esti capabil pentru a organiza un astfel de concurs, te asteptam pe serverul de teamspeak al comunitatii : TS.CsBlackDevil.Com pentru a lua legatura cu un membru al consiliului Administrativ. Pot spune ca acum 2 ani eram mare fan al campionatelor de fifa (2007), organizam multe concursuri si ajungeam chiar la 90 de editii.. Edited December 21, 2013 by Majestic;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxiiGFX; Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Eu sunt de parere ca Majestic este pregatit.I Il cunosc de mult si pune Suflet in acest Proiect Imi poate spune si mie cineva unde ma pot inscrie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Salut, aştept un PM aici din partea dumneavoastră. O seară bună! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts