eNjoY Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Buna , am si eu o problema cu steamul , 1.Cand am placa video dezinstalata imi merge Cs [steamon] pe opengl 2.Cand instalez placa video nu-mi merge opengl imi apare negru si se inchide , merge doar software , ce as putea sa fac multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Încearcă să faci un update la driver-ul video, să fii la zi indiferent de ce placă beneficiezi.Pentru a vedea cum se numeşte, cel mai uşor e să scrii în start, "dxdiag". Apăsăm butonul "Enter" şi mergem la opţiunea "Display", în partea stângă sus la Name găsim numele plăcii video. Ex: Intel® HD Graphics Acum scriem pe Google numele plăcii video, în cazul meu "Intel® HD Graphics", căutăm modelul, si aducem driverul la zi.Mergem în Steam/Games, dăm al doilea click pe Counter-Strike/Propietăţi: Ne va apărea o fereastră în care vom da click pe opţiunea "SET LAUNCH OPTIONS", şi vom introduce setările de mai jos: -gl -32bpp -nofbo -nomsaa -freq 75 - nojoy -heapsize 1048576 -dxlevel 70 +ex_interp 0.01 De încheiere vom pune în confing următoarele setări: cl_cmdrate 101cl_updaterate 101rate 25000fps_max 101developer 1ex_interp 0.01cl_mousegrab 0 Multă baftă ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts