rqon. Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Imi place ca se organizeaza,sunt o adevarata echipa.Nu-mi place ca deseori vad membrii staff care nu mai detin accese si vin altii noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CfS Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Foarte intelegatorii si sunt oamenii simtitii si bunii Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldenTiger Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Majoritatea sunt niste oameni minunati. Deci Respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
5000 de zile Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Staff-ul CsBlackDevil este foarte unit şi înţelegător asta vâd pe puţine comunităţi cred că e singura comunitate originală, cu staff serios şi cu capul pe umeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KagariShizuko Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Mai, mie mi se pare chiar foarte ok, vreau sa zic ca nu in fiecare comunitate cand o sa ai o problema si vrei sa te ajute cineva, gen un administrator, care habar n-are cine esti, o sa iti explice anumite chestii. Respectul meu e mai mult pentru administratori deocamdata, doar pe ei am avut ocazia sa-i bat la cap cu unele probleme. GL & HF. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agentul007 Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 nimic de obiectat , jos palaria ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fantassy Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Sunt foarte organizaţi cănd vine vorba de event-uri serioase,ce pot să spun,ce-a mai bună comunitate de gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhYskY Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Imi place ca.. csblackdevil este o comunitate foarte po[CENSORED]ta,un staff activ,serios si cu capu pe umeri. Adica o comunitate de nota 10 +. Respect administratiei pentru aceasta minunata comunitate ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3v0uTT™ Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Un staff organizat si bine pus la punct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuZiq Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 (edited) Imi place pt ca este un Staff activ,ajutator la nevoie,un Staff cu membrii seriosi si ce sa mai zic,cel mai bun Staff de pe cea mai buna Comunitate. Idem ! Edited May 22, 2014 by Skrillex# Warn +2 / Post-hunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
<**eLeKtRa**> Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 E o comunitate foarte foarte faina toti mebrii sunt oameni la locul lor...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrogene Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Nimic de spus despre CSBD de administratori, moderatori si super-moderatori, echipa este perfect, și eu într-adevăr mulțumită administratorilor, pentru că de fiecare dată acestea dau ne ajută mâini fără, cu o mare de plăceri ))PS : Ne pare rău pentru limba rău Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CocaCola™ Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 mi se pare comunitate foarte bun și personal mai bine Ei sunt comunitate activă utile Marca mai mare și mai bine în special de încărcare: pEspecially Loading 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
(c) Kamikazè Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 (edited) Mi se pare o comunitate de succes şi de viitor..Sunt nişte administratori de nota 20 , in special Loading ( fără supărare ceilalţi ) , 3 prieteni din staff GFX ( revan , icy si dayew ) , restu nu prea cunosc.Dar am văzut ca se descurcă. Edited May 22, 2014 by GFX k1d0 ;x 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RisK Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Cel mai bun staff , stiu ei cum sa procedeze si cum sa actioneze in orice situatie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
villa_D Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 In primul rand staff-ul acestei comunitati este unul care, in mediul online greu mai gasesti, nu sunt lingusitor. Loading, Sethhh, Lumix, Mr.Love, dau dovada de maturitate si de profesionalism fata de useri, nu sunt genul de persoane care iti baga ''mana in gat'' daca esti putin mai naiv sau daca nu esti o persoana asa cunoscuta pe aceasta comunitate. Moderatorii se ocupa foarte mult, imi amintesc de Craciun cand aveam server aici si a venit un ''pustiulica'' de vreo 12-13 ani parca, el fiind moderator, m-a contactat pe skype in legatura cu un concurs la care participau serverele comunitatii, a vorbit foarte frumos si foarte clar, a fost calm cu mine cand nu am inteles, chiar daca nu are o varsta mai marisoara a dat dovada de maturitate. Fata de alte comunitati unde administratorii sau cei mai mari in grad trebuie sa se roage 2 zile de ceilalti membri din staff, sa dea un anunt sau sa fac un topic. Imi mai amintesc tot de Craciun cand un user din grupa ''Tehnician'' s-a oferit sa ma ajute cu serverul, fara sa-l contactez el a vrut sa ma ajute, mi-a spus ce este gresit si mi-a dat cateva sfaturi. Cum am spus, staff unde greu mai gasesti, organizat, matur, din motivele astea am hotarat sa ramanem in comunitate eu cu heskey, asta ne-a atras aici, staff-ul care te cheama cu bratele deschise, munca care o depune si buna organizare cand vine vorba de concursuri sau de alte chestii. Pentru asta felicitari, s-o tineti tot asa si o sa ajungeti mari de tot. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HulkIsOn Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Imi place pt ca este un Staff activ cu mult bun simt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristyftw- Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 În primul rând părerea mea despre staff este, că este unul unit şi foarte bine pus la punct îmi place că se înţeleg uni între alţi şi nu crează flame, cred că aici am găsit cel mai unit staff şi îmi place ce văd. Cât despre comunitate ea este super faină este şi po[CENSORED]tă are şi servere frumoase şi membrii pe măsură gata să ajute oricând ce ţi-ai dori mai mult de la o comunitate ? CsBlackDevil are tot ce îi trebuie, şi pentru asta administratori au respectul meu, că au reuşit să creeze o comunitate frumoasă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SqueeandspleeN Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 (edited) Un staff de nota 10,nu am ce le reprosa,cel mai frumos si de treaba staff dintre toate comunitatile! Edited June 4, 2014 by Freeway. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinkyNesquiK Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Dorm ca ursii Sunt lenesi dar de treaba :> 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sEd92 Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 imi place pt ca este un staff activ si bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Affliction. Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 ~ Imi place că este foarte ordonat . ~ Nu imi place ca este prea mic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert™ Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Un staff se bazează pe încredere, pe respect, pe dorința de excelare. Asta este ceea ce definește această grupare pe CsBlackDevil. Stimez toți Administratorii datorită profesionalismului de care dau dovadă, datorită maturității, datorită comportamentului patern afișat asupra noastră, asupra membrilor ( Aici mă refer la domnii Administratori, excluzând domnișoarele/doamnele, după vârstă, unde patern se înlocuiește cu *matern*. ). Deciziile luate sunt tratate cu foarte multă înțelepciune și ceea ce fac aceștia este să se asigure că traiul nostru aici este cât mai plăcut posibil. Apreciez cel mai mult la comunitate, stilul unic, abordat de conducere. Faptul că nu dispun de sisteme de aplicații sau categorii c-are-ar umple forumul cu zeci de cereri făcute în batjocură, și că acestea sunt înlocuite de-un sistem clasic, de care știm cu toții, mă bucură și mai mult și mă atrage spre această comunitate, care, după cum se vede, este de succes. Staff-ul nu este excesiv, este perfect! Toți Moderatorii, în special, deoarece n-am avut onoarea de a socializa sau întâmpina vreun Super Moderator, sunt extrem de maturi. Am rămas chiar plăcut surprins să văd atâta respect, maturitate și silința din partea acestora. Clasificarea categoriilor este una aranjată, folosindu-se de Forum Icons pentru a da un aer specific fiecărui subiect. Este de apreciat acest lucru. O comunitate redundantă. Îți oferă mult mai mult decât ai nevoie. Tot ceea ce lipsește, lipsește cu cap și din dorința de a face comunității bine. Și fără acele mici lipsuri, comunitatea tot dispune de multiple categorii care-ți fac șederea cât mai comodă, te fac să te simți în largul tău știind că poți socializa despre tot felul de subiecte. Este o comunitate de succes, care pe mine m-a captivat. Ofer tot respectul meu staff-ului, stimându-i în parte pe fiecare. Acestea au fost umilele mele păreri, vă mulțumesc pentru timpul acordat. O zi bună! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P!k# Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 im noi aici asa ca nu se poate spune ca ele sunt rele sau bune dar sper eu sa i gasesc buna si se bucura de timpul meu aici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLaSSicK^sTyLe Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Imi place ca este o comunitate foarte frumoasa,po[CENSORED]ta,staff de treaba si aceasta comunitate NU VA MURII! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts