add!ct3d Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Numele celui care il provoci: revan & nescafeTema Lucrari: freeTipul lucrari: larg pieceMarime: freeText: freeWatermark: fara.Timp de lucru: maine ora 12:00Finalizare (voturi): 10 Puteti folosii orice tehnica..smudge,c4d.. anything,orice text..orice render. Doar sa fie larg piece. Lucrarile mi le trimiteti prin PM. Succes si sper sa acceptati aman2! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nescafe Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 (edited) Accept . Maine la 11:59 si 59 de secunde o ai. Edited November 2, 2013 by Nescafe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVAN Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Accept! Link to comment Share on other sites More sharing options...
add!ct3d Posted November 3, 2013 Author Share Posted November 3, 2013 Nescafe,scos..nu a avut timp sa termine lucrarea: v1: v2: START VOT! Doresc vot+ argument..de ce ai ales acea lucrare si de ce nu pe cealalta..cine nu respecta asta,votul ii v-a fi anulat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Survival. Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 (edited) v1! c4d alese bine .. renderu integrat superb.. texturile suprapuse sunt minunate si detaliile alea mici(albastre) sunt tari v2!effectul frumos .. un render foarte bun ales si integrat dar nu cam ajunge... votez v1! @Nescafe ala nu e stock .. a postat`o din greseala... Edited November 3, 2013 by Survival. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freezmy™ Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Daca nu aveai la v1 acel bg in spate albastru era mai bine De era negru era frumos oricum mi se pare interesanta lucrarea La v2 lumina pare sa nu vina de nicaieri si sa lumineze ca un licurici sau ca o stea sa-i spunem Are lumina proprie ceea ce nu da tocmai un efect placut Da culorile imi plac stiu autorul raman la v1 Votez V1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
add!ct3d Posted November 3, 2013 Author Share Posted November 3, 2013 Ba,voi chiar nu stiti sa cititi? Doresc vot+ argument..de ce ai ales acea lucrare si de ce nu pe cealalta..cine nu respecta asta,votul ii v-a fi anulat. Voturile care nu au respectat ce am spus eu pana acum,au fost anulate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 v1 : O imbinare excelenta a abstractului cu realitatea (se observa cel mai clar in acele "lacrimi") + o cromatica destul de buna v2 : O tenta de realitate , datorita expunerii lucarii , fara tip de smudge / c4d + o intregrare buna a renderului , totusi o sursa de lumina mai puternica ar fi ajutat Totusi votez v2 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVAN Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Salut, in legatura cu posturile voastre. Doresc argument la ambele lucrari asa cum a facut Freezmy, StarScream si Survival. Nu vreau sa vad "V1 e mai frumoasa render bine integrat" | "V2 arat bine bg-u acela" Aceste voturi se ANULEAZA! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nescafe Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Dc mi-a fost sters postul ? Vot v1 deoarece imi plac c4durile alese , luminile, originalitatea , la v2 tot facut din render culorile si claritatea imi plac dar mai trb cate ceva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNapRO Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 la v1 imi plac c4d pozitionarea lor , originalitatea lucrari , si culori bune si efecte la v2 culorine potrivite dar mai mai mergea parca ceva o lumina vot 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellwalks Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 V1 i like the color combination with this style but V2 has wonderful effects,so my vote is V2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
add!ct3d Posted November 5, 2013 Author Share Posted November 5, 2013 UP MA! Votati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASTARD;s Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 VOTE 1. Imi place foarte mult cum te-ai jucat cu efectele,luminile si culorile , imi place cum e integrat renderul. La v2 este frumos renderul dar mai putea lucra la culori si la efecte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiena Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 (edited) V1 imi plac foarte mult culorile Edited November 5, 2013 by add!ct3d VOT ANULAT! Ba vere,nu stiti sa cititi vad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
add!ct3d Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 UP! Votati,bree ! si cititi ce am spus eu si revan Link to comment Share on other sites More sharing options...
SonY. Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 (edited) V2 Edited November 7, 2013 by revan Reject! Link to comment Share on other sites More sharing options...
add!ct3d Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 VOTATI MA! stam 3 zile pentru cateva voturi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVAN Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Mai bine numai stam, nu sunt oameni seriosi care sa voteze, nu sunt in stare. Prin asta inchei Battle-ul fiind castigator Addicted. Felicitari, nu aveam sansa sa te dobor prin acest battle si sper ca pe viitor sa mai ma provoci sau eu pe tine. Topic Closed. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts