Jump to content

Recommended Posts

Posted

e foarte greu sa ma aleg , stiind fiecare a cui e , as vota v2 dar nu prea imi place ceea ce e facuta dintre "unul din voi" , deci v1 imi place blurul  :lol:

Posted (edited)

e foarte greu sa ma aleg , stiind fiecare a cui e , as vota v2 dar nu prea imi place ceea ce e facuta dintre "unul din voi" , deci v1 imi place blurul  :lol:

Nene,aici nu votam pe prietenii, ori votezi strict obiectiv fata de lucrare,de cum arata si de munca depusa ori stai deoparte..

VOT ANULAT!  fiecare vot trebuie sa aiba un argument deoarece ai ales lucrarea respectiva si nu pe cealalta.

Edited by add!ct3d
Posted (edited)

Nene,aici nu votam pe prietenii, ori votezi strict obiectiv fata de lucrare,de cum arata si de munca depusa ori stai deoparte..

VOT ANULAT!  fiecare vot trebuie sa aiba un argument deoarece ai ales lucrarea respectiva si nu pe cealalta.

ma scuzati de postu asta dar auzi ma mosule nu ai sps "vot + argument" , nu-mi place v2 ca ma sperie , nu anula votul , ca nu ai pus tu niste reguli gen "nu vota pe prieteni" am votat ca-mi place blurul si atat

esti multumit de "vot + argument" de adevarul "fata de lucrarea aia" akm lasa-ma si stai calm....daca te sperii ca nu a votat unul pentru tine nu incepe sa faci zarva , nu suntem la puscarie!

Edited by revan™
Terminati cu subiectul asta, wilde, votul tau este anulat din motivele lui Addicted.
Posted (edited)

Prietene daca si aia e textura inseamna ca esti un designer "bestial". 

Ba,daca votezi,voteaza calumea..nu ma lua "1 blur" , ce vot ti se pare asta? va e lene sa scrieti?

Edited by add!ct3d
Posted (edited)

v.1 pentru blur si text e ok ^_^ la v2 sincer nici nu ma chinui sa inteleg ce ai vrut sa realizezi.....ciudat abstract ....

Nene prin abstract e logic ca e ceva mai ciudat si deosebit , sa nu te chinui tata sa nu te spargi cumva.

Nu pot sa cred ca votati un stock cu blur si text , la v2 a muncit mult mai mult si imi place stilul c4d + pentool / brush desi nu sunt alese extrem de bine c4durile a stiut cum sa le puna in valoare , desi ma asteptam ca unu din voi sa faca cu smudge dar m-am inselat .

Vot v2, am explicat mai sus dc.

Edited by Nescafe
  • I love it 2
Posted

Nene prin abstract e logic ca e ceva mai ciudat si deosebit , sa nu te chinui tata sa nu te spargi cumva.

Nu pot sa cred ca votati un stock cu blur si text , la v2 a muncit mult mai mult si imi place stilul c4d + pentool / brush desi nu sunt alese extrem de bine c4durile a stiut cum sa le puna in valoare , desi ma asteptam ca unu din voi sa faca cu smudge dar m-am inselat .

Vot v2, am explicat mai sus dc.

Aici nu e vorba de blur sau text sau C4D. Ce va place mai mult cum a iesit votati, nu ca aia are blur si asta are C4D, votez 2 ca cealalta are blur, ambele au fost facute dupa stock.

• I love it 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.