add!ct3d Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Numele celui care il provoci: Fan anime, revanTema Lucrari: http://iceimg.com/prOPVvwU/tumblr-msvk4obdwi1qfvaoco1-500.jpg Tipul lucrari: larg pieceMarime: freeText: freeWatermark: freeTimp de lucru: maine ora 12:00Finalizare (voturi): 10 La terminare imi trimiteti lucrarile prin PM! Bafta! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVAN Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Accept! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Pot sa ma bag si eu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
add!ct3d Posted October 19, 2013 Author Share Posted October 19, 2013 Nu,doar cei specificati de mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVAN Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 V1. V2. START VOT ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 A doua arata super , asa abstracta ! Prima are un blur excelent ... O alegere foarte grea , dar v2 pentru noutatea cu care vine Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilde ™ Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 e foarte greu sa ma aleg , stiind fiecare a cui e , as vota v2 dar nu prea imi place ceea ce e facuta dintre "unul din voi" , deci v1 imi place blurul Link to comment Share on other sites More sharing options...
add!ct3d Posted October 19, 2013 Author Share Posted October 19, 2013 (edited) e foarte greu sa ma aleg , stiind fiecare a cui e , as vota v2 dar nu prea imi place ceea ce e facuta dintre "unul din voi" , deci v1 imi place blurul Nene,aici nu votam pe prietenii, ori votezi strict obiectiv fata de lucrare,de cum arata si de munca depusa ori stai deoparte.. VOT ANULAT! fiecare vot trebuie sa aiba un argument deoarece ai ales lucrarea respectiva si nu pe cealalta. Edited October 19, 2013 by add!ct3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
ζ√The^Collection_# √ζ Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Votez v.1, deoarece are foarte frumos blur si text`ul imi place, la v.2 culorile celea de la textura s-au ce o mai fi nu imi place ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNjoY Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 v1 imi place blur-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilde ™ Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 (edited) Nene,aici nu votam pe prietenii, ori votezi strict obiectiv fata de lucrare,de cum arata si de munca depusa ori stai deoparte.. VOT ANULAT! fiecare vot trebuie sa aiba un argument deoarece ai ales lucrarea respectiva si nu pe cealalta. ma scuzati de postu asta dar auzi ma mosule nu ai sps "vot + argument" , nu-mi place v2 ca ma sperie , nu anula votul , ca nu ai pus tu niste reguli gen "nu vota pe prieteni" am votat ca-mi place blurul si atat esti multumit de "vot + argument" de adevarul "fata de lucrarea aia" akm lasa-ma si stai calm....daca te sperii ca nu a votat unul pentru tine nu incepe sa faci zarva , nu suntem la puscarie! Edited October 19, 2013 by revan™ Terminati cu subiectul asta, wilde, votul tau este anulat din motivele lui Addicted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
add!ct3d Posted October 19, 2013 Author Share Posted October 19, 2013 (edited) Prietene daca si aia e textura inseamna ca esti un designer "bestial". Ba,daca votezi,voteaza calumea..nu ma lua "1 blur" , ce vot ti se pare asta? va e lene sa scrieti? Edited October 19, 2013 by add!ct3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNapRO Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 v2 . frumos efect acel violet-verde si c4d bune dupa parerea mea . Felicitari si primei lucrari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
greindless' Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 vot 2,arata super tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoKeR-™ @ CSBD Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 V2 Foarte Frumos Efect Link to comment Share on other sites More sharing options...
ꜱᴋʀɪʟʟᴇx Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 v2, good effect with lines and make a picture normal to abstract. good work. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fear is an illusion Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 prima V1 e super smechera!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristea România Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 vot v2. La v1 text-ul numi place si partea de jos mi se pare prea intunecata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
It's sk8 Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 v1 , imi place blurul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puNkster Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 v.1 pentru blur si text e ok la v2 sincer nici nu ma chinui sa inteleg ce ai vrut sa realizezi.....ciudat abstract .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK ™ Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 v. 2 pentru originalitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nescafe Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 (edited) v.1 pentru blur si text e ok la v2 sincer nici nu ma chinui sa inteleg ce ai vrut sa realizezi.....ciudat abstract .... Nene prin abstract e logic ca e ceva mai ciudat si deosebit , sa nu te chinui tata sa nu te spargi cumva. Nu pot sa cred ca votati un stock cu blur si text , la v2 a muncit mult mai mult si imi place stilul c4d + pentool / brush desi nu sunt alese extrem de bine c4durile a stiut cum sa le puna in valoare , desi ma asteptam ca unu din voi sa faca cu smudge dar m-am inselat . Vot v2, am explicat mai sus dc. Edited October 19, 2013 by Nescafe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVAN Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Nene prin abstract e logic ca e ceva mai ciudat si deosebit , sa nu te chinui tata sa nu te spargi cumva. Nu pot sa cred ca votati un stock cu blur si text , la v2 a muncit mult mai mult si imi place stilul c4d + pentool / brush desi nu sunt alese extrem de bine c4durile a stiut cum sa le puna in valoare , desi ma asteptam ca unu din voi sa faca cu smudge dar m-am inselat . Vot v2, am explicat mai sus dc. Aici nu e vorba de blur sau text sau C4D. Ce va place mai mult cum a iesit votati, nu ca aia are blur si asta are C4D, votez 2 ca cealalta are blur, ambele au fost facute dupa stock. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ζ√The^Collection_# √ζ Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 (edited) Hai ma terminati ce`i cu discutia aceasta, faceti "battle" s-au discutati ca niste babe Terminati cu Off-Topic`up sunteti maturi deja nu sunteti niste copii sa va jucati in nesip Edited October 20, 2013 by revan™ Votezi sau nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remake. Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 v2 , deoarece v1 are un blur , si un text oribil care se ascunde... v2 felicitari pentru ceva abstract! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts