N1ke Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 (edited) Sall al,problema e ca un designer(revan:)mi-a sps ca la aceasa semnatura se foloseste gaussian pe overlay,ha!Nu ai dreptate am incercat si nu mea esit deci sper ca puteti sa ma ajutati:D E genu ala de semnatura Edited September 7, 2013 by N1ke
Cristea România Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Aici nu s-a folosit doar Gausiann blur , pe overlay....ci si curves sau lighten + un bursh pe screen.
REVAN Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Cred ca ma confunzi, nu ti-am spus niciodata asa ceva .
N1ke Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 (edited) tu mi-ai spuso si nu zic sa fie fix in fix ca aceasta pe care am aratat-o ci sa fie semnatura stearsa posibil e gaussian pe overlay si un curves,sau un lighten brush si gaussian sunt confuz deci revan sper sa-mi zici precis aku:)) Edited September 13, 2013 by N1ke
REVAN Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 tu mi-ai spuso si nu zic sa fie fix in fix ca aceasta pe care am aratat-o ci sa fie semnatura stearsa posibil e gaussian pe overlay si un curves,sau un lighten brush si gaussian sunt confuz deci revan sper sa-mi zici precis aku:)) Aceea nu e semnatura mea, nu stiu ce a pus precis in ea, dar seamana cu ce a zis Cristea.
Niko Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Are box blur pe lighten,soft light si brush.
Recommended Posts