SeVrAjjj Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Buna ziua, In data de 1 septembrie ora 13, am primit doua puncte de warn.Motivul?Buna intrebare si eu vreau sa aflu. Dovada:http://www11.zippyshare.com/v/98145619/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusu-- Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Pe mail-ul pe care ai inregistrat contul ai primit un mail in momentul cand ti-am dat warn-ul. Acel mail are un link de la threat-ul in care ai fost avertizat. Eu nu mai imi aduc aminte in ce threat ti-l am dat , asa ca te rog sa postezi acel link. Te asigur ca warn nu ai primit pe degeaba dar toata treaba asta te va lamuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Pe mail-ul pe care ai inregistrat contul ai primit un mail in momentul cand ti-am dat warn-ul. Acel mail are un link de la threat-ul in care ai fost avertizat. Eu nu mai imi aduc aminte in ce threat ti-l am dat , asa ca te rog sa postezi acel link. Te asigur ca warn nu ai primit pe degeaba dar toata treaba asta te va lamuri. Pe viitor nu mai acordaţi punctaje de warn pe profil, deoarece inculpaţii nu conştientizează de ce şi pentru ce au primit warn. Ne cerem scuze pentru acest incident, deoarece moderatorul în cauză nu are o dovadă pentru warnul oferit, voi fi nevoit să vă scot punctele de warn. O zi bună ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts