GaBy # MdFk! Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Salutare CsBlackDevil Sunt nou pe acest forum si vreau sa stiu unde imi pot schimba nickul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aysha Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Numele til poti schimba singur! http://csblackdevil.com/forums/index.php?/topick Ai un tutorial aici ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Buna ziua , deci pentru a iti schimba nickname-ul pe forum trebuie sa urmezi acesti pasi : 1. Te duci la "My Profile" 2. Apoi apesi pe Edit My Profile 3. Si te duci la Display Name , unde iti vei schimba nickname-ul . Sper ca te-am lamurit , mult succes si o zi placuta in continuare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Urmaţi aceşti mici paşi: Intrăm în setările profilului (click pe numele contului care se află în partea dreaptă-sus a forumului, iar apoi dăm click pe My Settings) În partea stângă avem o coloană cu mai multe opţiuni, noi vom selecta "Display Name". Prima casuţă o vom completa cu noul nick, iar a doua casuţă o vom completa cu parola curentă. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts