Nescafe Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 (edited) Numele celui care il provoci: Revan.Tema Lucrari: http://postimg.org/image/c094ytbmp/Tipul lucrari (semnatura,banner,avatar,userbar,logo,Large Piece): Signature. Marime:360x160.Text: Freee.Watermark: csbd / csblackdevil.Timp de lucru: 24 de ore de la acceptare.Finalizare (voturi): 7 P.S It's time for revenge. P.S 2 . Cei ce habar n-aveti ps si votati ptr +1 , faceti-va disparitia la duelul asta , pe scurt sa voteze cei ce stiu cum se intra in ps (sper ca a-ti inteleg sarcasmul) Edited July 8, 2013 by revan 1
REVAN Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Accept ! Si o sa fac cu rosu ce ai scris pentru a vedea toti.
Nescafe Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Lucrarea 1. Lucrarea 2. Start vot , vreau voturi + argument , voturile ptr +1 fara niciun fel de argument vor fii anulate.
Boyka Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Vot1 , c4d potrivite , culoarea potrivita , renderul integrat .
Cristea România Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 (edited) La v1 imi plac culorile si lumina dar renderul are prea multa lumina. Text-ul pozitionat gresit... La v2 imi place BG-u , renderul se vede cam cu mult sharpen la par dar e ok. Text-ul pozitionat ok. Deci vote v2. @ PS : Awesome ! Vot + argument acum vote-ul tau este = 0 ! Edited July 9, 2013 by daffyduckz.
KingOfShadow Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 v2 deoarece background-ul se vede ca este mai mult lucrat ca la primul , are mai multe efecte si e mai bun
Hackstory™ Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Vote 1. Nu o sa critic ca nu vreau, aici nui portofolii ca sa criticam, aici votam care ne place, care e mai reusita.
Ezequiel Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Amandoua sunt foarte frumoase. La prima: c4d bine alese , render perfect integrat intre ele. La a doua: Background frumos realizat din texturi si culoare. Render de asemenea bine integrat. Vote 2: De ce? A doua are textul mai potrivit imaginii , nu zic ca la primat extul nu e bun , dar acel galben pe galben nu se potriveste.
REVAN Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 STOP VOT ! V1. - Nescafe V2. - revan (Winner) Felicitari Nescafe !
Recommended Posts