Loading Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 In primul tutorial v-am aratat cum se face un stick bootabil cu windows 7 printr-un utilitar al celor de la microsoft.Acum o sa va arat cum putem face folosind WinTobootic. Folositi-l doar pentru windows 7 si windows 8.De ce avem nevoie:1. Un stick usb de minim 4 gb2. WintobooticSa incepem:1. Descarcam wintobootic.2. Il dezarhivam.3. Deschidem executabilul. Pentru ca e un program portabil,nu necesita instalare. In chenarul marcat cu rosu avem listat stikul usb. Eu nu l-am conectat la pc,deci programul imi spune sa il conectez,Dati click in chenarul marcat cu albastru(pe sageata verde) si selectati imaginea iso.Am sa conectez si eu usb-ul ca sa vedeti cum va arata. Acum,ne arata o lista cu usb,din care alegem usb-ul de pe care vrme sa instalam winul(atentie,sa aiba peste 4 gb).4. Dupa ce am ales stikul si imaginea iso,apasam Do it!O sa va arate actiunile pe care le face.Ar trebui sa va arate ceva asemanator. Apasati thanks!. Acum stikul e gata.1. Orice fisier de pe stick va sters prin acest proces. Fiti siguri ca va salvati fisierele,inainte de a folosi programul.2. Ca sa faceti stickul sa fie normal dati click drepata pe el si format. Dupa formatare se vor sterge fisierele windwsului de pe el,si sa veti putea copia fisierele pe stick.3. Acest program este doar pentru windows 7,nu merge si cu alte versiuni(xp,8,vista,98,etc)Daca aveti nevoie de imagini iso ale windows-ului puteti descarca imagini iso trial puse la dispozitie de digital river aici4. Folositi-l doar cu windows 7 si windows 8. L-am testat doar pentru windows 7. Pe windows 8 nu am incercat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts