Cr!m3 Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Deoarece regulamentul nu face referire la nici o regula cu privire la chat,eu am considerat ca e perfect inregula ca sa anunt si pe ceilalti useri de topicul meu.De aceea se si numeste "ShoutBox" ( "Cutiuta cu anunturi" ) . Cer sa fiu debanat iar daca e ceva in neregula rog sa se faca un update la regulament.Eu consider ca nu am facut nimic necorespunzator.Nu am injurat.Nu am facut spam.Nu am facut reclama la alte comunitati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Dar care este cauza banarii dumneavoastra? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sethhh. Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Pe shoutbox sunt strict interzise reclamele, anunturile. Te-am atentionat sa numai postezi acel anunt cu steamurile sau cu ce vindeai tu acolo. O sa fi debanat, insa data viitoare, numai iertam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts