z1kE Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 ¤ Pseudonimul tău (la fel ca și pe forum): z1kE ¤ Adresa dvs. (Facebook, Skype): zIkE.top2 si facebook: Paul Ani ¤ Vârsta: 18 ani ¤ Limbi pe care le poți vorbi: Engleza, Franceza si Romana. ¤ Locația dvs.: Romania, judetul Bistrita-Nasaud, localitatea Sangeorz-Bai. ¤ Experiență ca administrator (Ultimul server - Link GameTracker): Fost admin pe comunitatea cshellworld, cshellgaming. ¤ Puteți rămâne spectator sau jucați între aceste ore (24:00 - 12:00): Da, dar nu in fiecare zi. ¤ Link de ore pe care le-ați jucat pe server ( CLICK AICI Trebuie să vă scrieți porecla) Nu functioneaza site-ul la momentul actual. ¤ Motivul pentru care doriți să fiți administrator: Am observat ca la orele in care intru eu (dimineata si seara tarziu) nu prea este staff on si se incalca regulile serverului de jucatori stricand gameplay-ul celorlalti. ¤ Sunteți pe serverul nostru Discord NewLifeZM și veți fi activ în personalul NewLife - Canalul de chat (link)?: Nu sunt deoarece nu imi functioneaza link-ul de invitatie, dar imi las aici discordul meu pentru a fi invitat: PizdutZzZ#2484 ¤ Parola/Cheia pentru administrator Citiți regulile pentru a o găsi] : NewlifeZMForever
CrazyMan. Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 hi @z1kEpro froum me good actvity respecting ruels and players helping to players when they need good luck Regerds:Crazy :D 1
Storm Razor Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 PRO! Good person and player Respect our rules Help others players and friendly Good luck! Regards: xXIvnXx 1
Soul_Crusher Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 Pro!!! I’ll give you a chance But Increase your daily activity (daily 200mins minimum) 1
El Máster Edwin Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 PRO I have seen you active on the server and you follow the rules GL! 1
CoM_SHB7 Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 (edited) PRO from me You are good person You Respect the rules Your activity is well ,but you can improve it Good Luck ^ Best Regards ^ CoMmMaNDeR'X69 Edited July 21, 2023 by commander1 1
Recommended Posts