22n Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 ¤ Nume în joc: 22n¤ Vârsta: 16¤ Nume: Radu¤ Oraș: Predeal¤ Județ: Brasov¤ Țară: Romania¤ Jocuri preferate: Toata seria Call Of Duty, Battlefield, Fifa, CS 16/S/GO¤ O scurtă descriere despre tine: Ce pot sa spun... Ideea este ca oamenii isi fac o parere despre tine. Tu poti avea impresia ca esti "asa" sau "asa". Totusi pot spune ca sunt o persoana cu simtul "omorului" ) si caruia ii place sa faca totul "ca la carte".¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Am jucat un mix pe ts la voi si am vorbit cu lumea.¤ Server preferat (server doar din comunitate!): Inca nu am apucat sa joc pe vreun public de aici.¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): http://i.imgur.com/nrQOQ6R.jpg 1
rusu-- Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Salut si bine ai venit. Sper sa te simti bine alaturi de noi deoarece suntem o comunitate "de top" cu o conducere buna unde fiecare membru este tratat cu respect. Te astept cu mai multe creati la PhotoShop.
Recommended Posts