Katalin. Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 mi`as face un tatoo :o3 pe spate sa cuprinda tot spatele . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MTS Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Eu, sincer, mi-aş face unul, maxim 2-3, dar nu d'alea cu şerpi, cu porcării. Ci, cu texte, cu persoane importante, sau ceva'n gen. Deci, pentru mine, tatuajele sunt o artă, sunt o modalitate prin care persoana îşi exprimă modul de a fii, nu sunt o fiţă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENZO. Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Personal,cred că este o artă pentru cei care practică această meserie.Pentru că , nu cred că toată lumea poate realiza un tatuaj cum este acesta: , totuși , din păcate mai există și unele persoane ( in general fete. ) care își fac tatuaj doar pentru că și prietenele lor au. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwiNkle. Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Asa zic si eu , ganditiva bine inainte sa va faceti un tatuaj , tatuajul trebuie sa reprezinte ceva.. nu sa il faceti aiurea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuZ@. Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 eu am 2 tatuaje, nu imi pare rau ca le-am facut desi unul am de gand sa mi-l refac primul l-am facut la 16 ani, cand eram mica si eram suparata, sau mi-era dor de sora mea ma intindeam pe spate seara si ma uitam la stele si la luna, si ma gandeam ca as fi vrut sa fiu si eu o stea pe cer sa vad lumea de sus, asta reprezinta primul meu tatuaj, iar al 2-lea sunt cateva crengute cu floricele de cires, cand eram mica si ma duceam la tara nu ma gaseai in alta parte decat cocotata in ciresi )) aveam mai multe zgarieturi ca un baiat )), si intr-un fel imi aduce aminte de momentele fericite si de diminetile in care stateam sub cires cu cana de ceai cald in mana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fear is an illusion Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 tatuajele imi plac cel mai mult am 4, 2 pe ambele brate, unu pe piept unu pe gat si unu pe picior. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxiiGFX; Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Tatuajele sunt considerate arta , dar uneori si fita.Un tatuaj este bun cand ajungi cineva in viata gen " Fotbalist " un tatuaj elegant pe gamba piciorului este extraordinar. Asta e parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustAlex ;x Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Eu mi-am facut un tatuaj pe coaste cu numele meu , uni zic ca-i o arta alti ca-i o fita , un tatuaj-doua merge dar nici ca Alex Velea sa te tatuezi peste tot . Link to comment Share on other sites More sharing options...
x7r Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Tatuajele sunt in sinea lor , o arta . Dar pot fi si o fita pentru Pytzy . Ma refer la tot felul de tatuaje pe fese etc , etalate la plaja , solar ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiurea*HD Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 SI eu as dorii sa imi fac cu zodia mea :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest majesttisk * Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Tatuajele sunt o arta atunci cand spun o istorioara, cand simbolizeaza ceva. Unii isi fac tatuajele de dragul de a parea mai duri in timp ce altora chiar le plac si vor sa povesteaza prin intermediul la "cerneala" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanita Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Arta sau nu eu nu am avut nici un impuls sa imi fac unul dar m-am dus la un salon si a iesit asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
<**eLeKtRa**> Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Eu de acum am Tatuaj si acum ma caiesc ca me lam facut eram mica credeam ca e bine sa am shi eu un Tatuaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ella. # Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Clar, tatuajele sunt artă... pentru cine ştie să le vadă. Şi eu aş dori să-mi fac un tatuaj, din păcate... trebuie să aştept până la 18 ani, dar nu-i nimic.... aşteptarea va merita. Nu sunt de acord cu tatuajele ce reprezintă numele unei persoane... S-au destrămat căsnicii care au ţinut 20 ani... şi voi credeţi că relaţia voastră de maximum 2 ani va ţine pentru totdeauna, iar numele ei pe urmărul tău cu ce va mări dragostea voastră? Cu nimic. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D. Argon Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Şi eu aş dori să îmi fac un tatuaj pe spate gen Metallica iubesc foarte mult trupa acea ce părere aveţi să îmi fac cu Metallica sau cu Skillet că şi de el îmi place foarte mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKYFALL Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 (edited) Fiecare individ este liber sa se exprime , atat verbal cat si gestual , atata tmp cat nu lezeaza pe cei din jur . Daca cineva vrea tatuaj , isi face tatuaj . Daca vrea piercing , este liber sa isi faca . Este alegerea fiecaruia cum se exprima . Un individ cu tatuaj nu este mai prejos decat unul fara tatuaj si nu ar trebui desconsiderat doar pentru acest lucru . Cat despre orice tara democratica . Am vazut eu pe internet , in Germania medicii au si par roz si tatuaje destul de vizibile , chiar si piercing-uri . Ei bine , nimeni nu se uita urat la ei . Oare pentru ca sunt ceva mai "open minded" decat romanii? Oare pentru ca respecta medicul pentru ceea ce este la spital si nu ii pasa de ce face in viata personala ? Numai ei stiu de ce ! Edited June 30, 2014 by SkyFaLL # NewLifeZM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
คησηιмσυs Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 In general tatuajul il poti considera si o arta si o fitza , depinde ce tatuaj vrei sa-ti faci sau ai deja . O arta il poti considera atunci cand ai / vrei sa-ti faci un tatuaj care te reprezinta pe tine , persoana iubita sau chiar familia . O fitza il poti considera atunci cand ai / vrei sa-ti faci un tatuaj in general la fete stelute , baratari , fluturasi etc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manifest Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 (edited) Un tatuaj este o " ARTA " dar trebuie sa reprezinte ceva pentru cel care il poarta, nu iti poti face ceva la intamplare cum ar fii un " tribal " care după parerea mea este doar o măzgălitura. Dacă ai vrea să iti faci un tatuaji iti faci unu care să reprezinte ceva orice nu contează . Edited November 28, 2014 by Manifest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awaken. Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Si eu as dori sa ami fac un tatuaj dar nu prea reusesc sa ma decid ce fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eminescu Jrr ; Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Acum depinde in ce fel privesti lucrurile . O fita eu consider ca e atunci cand iti faci un tribal sau mai stiu eu ce maimutareli . O arta il consider atunci cand faci ceva sa semnifice trecutul / prezentul / viitorul din viata ta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deisy. # Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Tatuajul este o forma de arta. Dar totusi...doare cand vrei sa faci un tatuaj. Nici nu as incerca vreodata ). Nu stiu cum Ruby a suportat sau altii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sociopat Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 E corpul vostru,fiecare face ce pofteşte dar o să fiu sigur că o să regretaţi. Am un prieten care a fost respins la academia de poliţie din cauza unei tâmpenii de tatuaj,în fine cum am zis şi mai sus fiecare face ce vrea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dis--Em Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 (edited) Daca nu sunt colorate, nu sunt "calumea". Eu cred ca am sa-mi fac un trandafir rosu cu portocaliu pe mana. Edited September 10, 2015 by Dis--Em Link to comment Share on other sites More sharing options...
GENERALU' Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Eu le consider o fita dar si o arta, fiecare face ce vrea. Nu o sa se poate da o concluzie clara daca e o arta sau o fita pentru ca fiecare are o parere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fear is an illusion Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Pot spune ca tatuajele sunt o arta,dupa parerea mea chiar grea,si eu la randul meu imi voi face un tatuaj ,dar astept sa mai treaca timpul.Tatuajul trebuie sa te exprime,nu trebuie sa il faci de dragu de al face pentru ca ,cu trecerea timpului poate vei regreta decizia pe care ai luat-o acum ceva timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts