Jump to content
Facebook Twitter Youtube

[Retragere GFX] Anime ArT's [Respins]

nightsoul
 Share

Recommended Posts

Scuze ca fac aici topicul dar sincer nu stiu unde trebuie facut un astfel de topic 

Fara multe expplicatii minore anunt pe totii ca ma retrag din GFX nu-mi am locul 

Motivul?? 

CONVERSATIE:

Revan:

nu inteleg ce te deranjeaza pe tine : http://csblackdevil....ar/#entry270888

uite-te cate cereri am facut eu si cate ai facu ttu

Me:

ba frate nu ma lua cu cererii  ;) cica la tine cate am facut eu si cate tu deja incepi cu amenintari ca cine a facut mai multe??? ca sa-ti zic o chestie eu am avut probleme ce tin de viata reala  ;) in acest timp lucrarile tale au scazut se vede ca faci cereri doar sa te lauzi in situatii de genul acesta ;)sincer poti fac 1000 cereri si eu una daca le faci doar la bascau ....si inca o chestie eu inca sustin ideea te iei de totii fara dublu post etc...da mai frate rezolvale daca tot te bagi repede in seama  ;) daca ceea ce ti-am zis aici imi costa gradul asta e ;)dar daca tot faci cereri gandestele ca le faci petru tine  ;) hai bafta....

Revan:

nu am inteles ce ai spus, dar eu ma iau de ei cu dublu post ca sa numai faca mereu, si... unde au fost designerii pana acum ? tu ai avut teza sau ce ?? ca numai eu am fost online sau am avut activitate... adica bine, si tu ai fost on dar doar asa 2-3 ore, udne ai fost pana acum ?

Me:

1-Nu trebuie sa-ti dau ti-e ordinea mea de zi

2-Nu imi pasa ce fac ceilalti

3-Am anuntat ca nu voi fi online si nu voi avea activitate

4-Ca sa fi fericit si sa faci numai tu cereri Good Look

5-Nu mai da mi-e pm  ;) nusi mai are rostul

6-Sa sti unde am fost ,Am dat la examenul auto si daca nu esti de acord cu ceea ce am facut dama in judecata  ;)

BAFTAAAA!!!!!

Hehe cam atat daca nu ai reusit sa-ti dai seama despre ce e vorba te lamuresc :P

Eu un membru al GFX imi pot da seama de ceea ce inseamna o lucrare  "buna" iar din converatiile de mai sus iti dai seama ca am fost luat la raspundere de ceea ce fac iar Revan nene (15/16ani) credema degeaba esti bun in PS si iti faci creatii extraordinare doar pentru tine ;) fa ceea ce faci si pentru membri de aceea ai fost luat in GFX nu ca-ti faci creatii minunate ti-e ;) doar ca arunci un blur +text pe o imagine asta nu inseamna ca esti expert si ca ma poti lua pe mine la raspundere .Oricum nu o lungesc Va doresc o zi minunata .

PS:nu mai da-ti pm cu texte de genul "Te rog fami cererea " "etc" daca aveti ceva dati pm membrului Revan care este expert si sta online nonstop pentru activitatea lui ...

BFT....daca nu am facut unde trebuie topicul sa fie mutat in sectiunea corecte si sa fiu sactionat daca se ajunge acolo 

• I love it 6

Nu inteleg deloc .. de unde vine rivalitatea asta intre designeri?

In loc sa fiti prieteni , sa va ajutati unii pe altii , sa cresteti impreuna .. voi va intepati reciproc.

NighT , tu mereu mi-ai placut .. baiat modest , mereu disponibil .. te sfatuiesc sa ignori gurile rele si sa continui.

O seara buna iti doresc.

• I love it 4

Nu inteleg deloc .. de unde vine rivalitatea asta intre designeri?

In loc sa fiti prieteni , sa va ajutati unii pe altii , sa cresteti impreuna .. voi va intepati reciproc.

NighT , tu mereu mi-ai placut .. baiat modest , mereu disponibil .. te sfatuiesc sa ignori gurile rele si sa continui.

O seara buna iti doresc.

imi pare rau dar de data aceasta chear renunt ;) fie ce-o fi nu la fiecare miscare care o fac sa fiu luat la rost ;)

PS aceaste rivalitati vin din gelozie ;) si nu din partea me-a ;)

Edited by Anime ArT's

Ce am zis frate ? Am zis ca sunt zeu in Photoshop ? EL vine si ma acuza ca nu am facut o cerere... si dupa daca ii zic ceva se supara, si in + ca nu l-am jignit nu i-am facut nimic.

Topic inchis, ramai ca GFX Designer pentru ca nimeni nu iti vrea raul !

imi pare rau dar de data aceasta chear renunt ;) fie ce-o fi nu la fiecare miscare care o fac sa fiu luat la rost ;)

PS aceaste rivalitati vin din gelozie ;) si nu din partea me-a ;)

Night , tu nu ai cum sa renunti deoarece imi place foarte mult cum lucrezi.

Ce am zis frate ? Am zis ca sunt zeu in Photoshop ? EL vine si ma acuza ca nu am facut o cerere... si dupa daca ii zic ceva se supara, si in + ca nu l-am jignit nu i-am facut nimic.

Topic inchis, ramai ca GFX Designer pentru ca nimeni nu iti vrea raul !

Revan , stiu ca uneori daca ti se ofera un deget , tu iei toata mana . Asa ca te rog , mai usor cu gura si mai multe fapte . 

• I love it 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links