Mr.Ionut Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 ¤ Porecla ta (la fel ca pe forum): *IonuTsu* ¤ Adresa dvs. Skype, facebook: Nu folosesc dar daca este nevoie imi fac. ¤ Vârsta: Am varsta de 17 ani. ¤ Limbi pe care le poți vorbi: Engleza, romana, franceza, germana. ¤ Locația dvs.: Timisoara. ¤ Experiență ca administrator (ultimul link GT de server): Am mai fost administrator dar pe o alta comunitate in 2020, si am renuntat deoarece nu am mai avut timp de joc. Si as vrea sa incerc si aici poate o sa am vreo sansa, sa pot ajuta jucatori si playerii ce au nevoie de ajutor. ¤ Poți să rămâi spectator sau să joci între aceste ore (24:00 - 12:00 PM): Desigur. ¤ Link de ore pe care l-ați jucat pe server (faceți clic Aici trebuie să vă scrieți porecla) Am maxim 1 ora doar ce m-am reapucat, dar va promit ca o sa-mi recuperez activitatea si voi fii activ mereu. ¤ Motivul pentru care vrei să fii administrator: Deoarece am mai facut parte, stiu cu ce se ocupa, vreau sa ajut playerii ce au nevoie de ajutor, si sa ajut acest server prin activitatea mea. Multumesc frumos. ❤️ ¤ Parolă / cheie pentru admin [Citiți Regulile pentru a o găsi]: NewLifeZm2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldskk. Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 (edited) EDIT: contra Ar trebui să fac mai multă activitate și să revin cu o altă solicitare într-o săptămână Edited April 27, 2021 by inmortal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bisky Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Momentan CONTRA. Ar fi bine sa faci ceva activitate in urmatoarele zile ca sa vedem ca e un interes si din partea ta 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noticias ALEJANDRO Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 CONTRA WEEKK DAY 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SatanKlaus Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Contra Fii activ pe server mai întâi Link to comment Share on other sites More sharing options...
H O L D F I R E 流 Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Contra low active Link to comment Share on other sites More sharing options...
juppter.sp Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Hello if u are really interested in getting admin, u should be connected to sv u do not have any activity or enough hours to carry out the request contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanU_u Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 ConTra Improve your Activity~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SatanKlaus Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Rejected Fii activ pe server mai întâi, și revino cu o nouă cerere peste o săptămâna. Dacă vrei, îți pot pune tag. Trimite-mi pm cu nick/tag/pw dacă te interesează Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts