Jump to content

Recommended Posts

Posted

uviTR2Y.png Nick: akTeN_
uviTR2Y.png Nume real: Valentin Zaulet
uviTR2Y.png Cati ani ai?: 16
uviTR2Y.png Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): Counter Strike 1.6(3-4 ore aproape zilnic), Riders of Icarus(2 ore aproape zilnic), CS:GO(1 ora aproape zilnic)
uviTR2Y.png De unde esti?(tara si oras): Romania, Dragasani
uviTR2Y.png Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Sunt un om norocos din toate punctele de vedere, am o familie frumoasa, prieteni sinceri, colegi de liceu de treaba, prieteni in mediul online cu care ma inteleg foarte bine. Sunt mereu optimist, pozitiv, mereu cu zambetul pe buze, dornic sa invete lucruri noi si mai nou sa se implice cat mai mult in proiecte.

uviTR2Y.png Noteaza cateva din calitatile tale: Cum ziceam, Optimist, Pozitiv, Ma adaptez usor, Dornic sa invat lucruri noi, Respect oamenii din jurul meu, imi place sa-mi fac prieteni noi
uviTR2Y.png Spune-ne cateva din defectele tale: Putin timid uneori, uratel asa :))
uviTR2Y.png Ai avut vreodata orice fel de responsabilitati(descrie): Da, ma pricep destul de bine in acest domeniu, mai exact in moderarea forumurilor. Am fost moderator pe foarte multe comunitati si chiar am avut o comunitate proprie.

uviTR2Y.png Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate):  Vreau sa fiu sincer cu voi, nu am foarte multa vechime, majoritatea post-urilor sunt facute din moderarea categoriei CSGO.CSBLACKDEVIL.COM unde am fost admin in trecut, m-am retras si acum am revenit, dar totodata, vreau sa va ajut cu moderarea categoriilor si sa aducem forumul la viata. Stiu ca numarul post-urilor mele nu sunt cele minime, dar promit sa rezolv cat de repede si sa va arat capacitatiile mele.
uviTR2Y.png Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?: As vrea sa am sub responsabilitate, proiect-ul "CLUBUL DEMONILOR"
uviTR2Y.png Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Engleza - Mediu, stiu cat de cat sa tin o conversatie.
uviTR2Y.png Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Il pot descarca, nu este problema, dar nu am microfon.

uviTR2Y.png Pentru cat timp poti fi activ dupa ce esti acceptat?(zile, saptamani, luni, ani): luni sau ani, prin luni ma refer la faptul ca in perioada estivala eu voi pleca la munca. deci daca voi fi acceptat, o sa fac o cerere de absenta, in rest, nu este nici o problema.
uviTR2Y.png Metode pentru contact: ig: valentinzaulet, facebook: facebook.com/valentin.zaulet
uviTR2Y.png Ultima cerere: - Este prima cerere

Posted

🇷🇴

Salut  @akTeN. ! , ați postat în secțiunea greșită Cred că ar trebui să citiți Termenii noștri și să urmați șablonul și activitatea din proiecte este de asemenea importantă înainte de a solicita un moderator!

🇬🇧

Hello @akTeN.  !, you posted in the wrong section I think you should read our Terms and follow the template & activity in the projects are also important before requesting a moderator!

XwUYJ4F.png

• I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.