Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Request Recruitment [Solutioned]

Claudiu_Florin44
 Share

Recommended Posts

Nick: [nTz]Claudiu
uviTR2Y.png Nume real: Claudiu  
uviTR2Y.png Cati ani ai?
: 13
uviTR2Y.png Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): cel mai mult Counter-Strike
uviTR2Y.png De unde esti?(tara si oras): Sat Nou nu stau la oras
uviTR2Y.png Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Sunt de treaba cand sunt suparat na nu vr sa scriu asta dar uneori mai vb urat 
uviTR2Y.png Noteaza cateva din calitatile tale: Pai imi place sa ma joc mult
uviTR2Y.png Spune-ne cateva din defectele tale: Defect meu este sa fiu injurat de parinti si de familie
uviTR2Y.png Ai avut vreodata orice fel de responsabilitati(descrie): Nu

uviTR2Y.png Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): Pai inca nu sunt pe ts3 pe sv comunitati
uviTR2Y.png Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?: Orice se poate
uviTR2Y.png Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Nu prea bine dar vorbesc
uviTR2Y.png Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Da folosesc si am microfon

uviTR2Y.png Pentru cat timp poti fi activ dupa ce esti acceptat?(zile, saptamani, luni, ani): Oau oit sa fiu on mereu 2-3 ore pe zi
uviTR2Y.png Metode pentru contact: nu am inteles intrebarea
uviTR2Y.png Ultima cerere: E prima 

Salut, @Claudiu_Florin44 !

Aici se fac cerere pentru functia de Moderator pe forum. Poti aplica ca admin la unul dintre servele noastre de CS, verificand si gasind sectiunea serverului respectiv pe link-ul de mai jos:

https://csblackdevil.com/forums/forum/120-counter-strike-16/

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links