Claudiu_Florin44 Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Nick: [nTz]Claudiu Nume real: Claudiu Cati ani ai?: 13 Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): cel mai mult Counter-Strike De unde esti?(tara si oras): Sat Nou nu stau la oras Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Sunt de treaba cand sunt suparat na nu vr sa scriu asta dar uneori mai vb urat Noteaza cateva din calitatile tale: Pai imi place sa ma joc mult Spune-ne cateva din defectele tale: Defect meu este sa fiu injurat de parinti si de familie Ai avut vreodata orice fel de responsabilitati(descrie): Nu Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): Pai inca nu sunt pe ts3 pe sv comunitati Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?: Orice se poate Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Nu prea bine dar vorbesc Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Da folosesc si am microfon Pentru cat timp poti fi activ dupa ce esti acceptat?(zile, saptamani, luni, ani): Oau oit sa fiu on mereu 2-3 ore pe zi Metode pentru contact: nu am inteles intrebarea Ultima cerere: E prima Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanelu Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Salut, @Claudiu_Florin44 ! Aici se fac cerere pentru functia de Moderator pe forum. Poti aplica ca admin la unul dintre servele noastre de CS, verificand si gasind sectiunea serverului respectiv pe link-ul de mai jos: https://csblackdevil.com/forums/forum/120-counter-strike-16/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts