Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Request Recruitment [Solutioned]

Gudzone
 Share

Recommended Posts

uviTR2Y.png Nick: Gudzone
uviTR2Y.png Nume reak  Gheorghe
uviTR2Y.png Cati ani ai?
:  24
uviTR2Y.png Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): Cs 1.6 ~ 12 ani , Dota 2 ~ 7 , CS:GO nu de mult.
uviTR2Y.png De unde esti?(tara si oras): Momentan Moldova , Chisinau
uviTR2Y.png Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Ma clasific ca fiind o persoana sincera , prietenoasa si responsabila. Imi place munca in echipa , am calitati de lider , asta se deduce din multele proiecte incepute de mine si finalizate cu succes in viata reala , dar si in mediul online. Sunt genul de persoana care m-a dedic totalmente lucrului care il fac.
uviTR2Y.png Noteaza cateva din calitatile tale: Responsabil , Cu simtul umorului bine dezvoltat(consider ca e o calitate si asta), devotat.
uviTR2Y.png Spune-ne cateva din defectele tale:  Cu toate ca sunt o persoana deschisa si prietenoasa , dese ori prefer singuratatea si prezenta minima a oamenilor ce ma inconjoara. Mai am un defect , dar e legat de fizic... nu cred ca e necesar sa-l scriu , e ceva personal.
uviTR2Y.png Ai avut vreodata orice fel de responsabilitati(descrie): In viata reala, inafara de proiectele care leam elaborat , am lucrat: Barmen , Administrator de restaurant.

uviTR2Y.png Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): Sincer , am lasat timp de vreo 5 ani tot ce e legat de comunitati. ( am detinut si eu citevai comunitati , as spune chiar mari) , dar , asta nu inseamna ca am uitat tot ce tine de moderare si altele. Totusi credca ultima a fost pe CS 1.6 , am fost moderator pe Extrea***
uviTR2Y.png Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?: Sectiunea Resurse CS
uviTR2Y.png Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Romana , cred ca destul de bine , Rusa - la perfectie , Engleza - la nivel de comunicare binisor consider eu.
uviTR2Y.png Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Nu folosesc TS ,daca e nevoie il descarc desigur , nu e o problema.

uviTR2Y.png Pentru cat timp poti fi activ dupa ce esti acceptat?(zile, saptamani, luni, ani): Nu am facut aceasta cerere cu gindl sa activez o luna sau doua si sa plec , pe cit at-i considera voi ca merit. Luind in consideratie ca e carantina , am foarte mult timp liber )
uviTR2Y.png Metode pentru contact: PM pe forum , watsap (in privat) , Steam - STEAM
uviTR2Y.png Ultima cerere: Este prima

P.S: Nu am numarul de posturi necesare , stiu , le fac in cel mai scurt timp posibil , totusi doresc sa fie ceva cit de cit util , nu reply-uri doar de dragul numarului de posturi.

Salut, @Gudzone !

Inainte de a aplica din nou pentru functia de Moderator, trebuie mai intai sa intri intr-unul din proiectele comunitatii (Guardians of Gaming, Devil Harmony, vGame Reviewer, etc).

Dupa ce ai intrat, trebuie sa ai o activitate buna spre foarte buna si sa-ti creezi o reputatie buna la noi pe comunitate.

Din pacate, cererea ta este respinsa momentan !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links