Gudzone Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Nick: Gudzone Nume reak: Gheorghe Cati ani ai?: 24 Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): Cs 1.6 ~ 12 ani , Dota 2 ~ 7 , CS:GO nu de mult. De unde esti?(tara si oras): Momentan Moldova , Chisinau Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Ma clasific ca fiind o persoana sincera , prietenoasa si responsabila. Imi place munca in echipa , am calitati de lider , asta se deduce din multele proiecte incepute de mine si finalizate cu succes in viata reala , dar si in mediul online. Sunt genul de persoana care m-a dedic totalmente lucrului care il fac. Noteaza cateva din calitatile tale: Responsabil , Cu simtul umorului bine dezvoltat(consider ca e o calitate si asta), devotat. Spune-ne cateva din defectele tale: Cu toate ca sunt o persoana deschisa si prietenoasa , dese ori prefer singuratatea si prezenta minima a oamenilor ce ma inconjoara. Mai am un defect , dar e legat de fizic... nu cred ca e necesar sa-l scriu , e ceva personal. Ai avut vreodata orice fel de responsabilitati(descrie): In viata reala, inafara de proiectele care leam elaborat , am lucrat: Barmen , Administrator de restaurant. Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): Sincer , am lasat timp de vreo 5 ani tot ce e legat de comunitati. ( am detinut si eu citevai comunitati , as spune chiar mari) , dar , asta nu inseamna ca am uitat tot ce tine de moderare si altele. Totusi credca ultima a fost pe CS 1.6 , am fost moderator pe Extrea*** Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?: Sectiunea Resurse CS Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Romana , cred ca destul de bine , Rusa - la perfectie , Engleza - la nivel de comunicare binisor consider eu. Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Nu folosesc TS ,daca e nevoie il descarc desigur , nu e o problema. Pentru cat timp poti fi activ dupa ce esti acceptat?(zile, saptamani, luni, ani): Nu am facut aceasta cerere cu gindl sa activez o luna sau doua si sa plec , pe cit at-i considera voi ca merit. Luind in consideratie ca e carantina , am foarte mult timp liber ) Metode pentru contact: PM pe forum , watsap (in privat) , Steam - STEAM Ultima cerere: Este prima P.S: Nu am numarul de posturi necesare , stiu , le fac in cel mai scurt timp posibil , totusi doresc sa fie ceva cit de cit util , nu reply-uri doar de dragul numarului de posturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanelu Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Salut, @Gudzone ! Inainte de a aplica din nou pentru functia de Moderator, trebuie mai intai sa intri intr-unul din proiectele comunitatii (Guardians of Gaming, Devil Harmony, vGame Reviewer, etc). Dupa ce ai intrat, trebuie sa ai o activitate buna spre foarte buna si sa-ti creezi o reputatie buna la noi pe comunitate. Din pacate, cererea ta este respinsa momentan ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts