Gudzone Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 ¤ Porecla ta (la fel ca pe forum): Gudzone ¤ Adresa dvs. Skype, facebook: gheorgheci (nu sunt activ pe el) FB: Gheorghe Ciobanu ¤ Vârsta: 24 ¤ Limbi pe care le poți vorbi: Romana , Engleza , Rusa ¤ Locația dvs.: Momentan Chisinau ¤ Experiență ca administrator (ultimul link GT de server): Am detinut propriile servere de zombie , inclusiv si in aceasta comunitate , experienta am destula. ¤ Poți să rămâi spectator sau să joci între aceste ore (24:00 - 12:00 PM): Da ¤ Link de ore pe care l-ați jucat pe server (faceți clic aici trebuie să vă scrieți porecla): Nu am numarul necesar de ore , sincer chiar si GT nu le arata corect dar promit sa le fac , totusi la moment joc doar pe acest server. GT ORE ¤ Motivul pentru care vrei să fii administrator: Imi pasa de acest server si desigur as dori sa particip la mentinerea bunastarii lui, de asemenea pentru a ajuta din caz de anumite dificultati sau neclaritati jucatorii serverului.(am scris mai sus ca experienta am destula) Pe parcurs poate si o donatie din partea mea va fi. ¤ Parolă / cheie pentru admin [Citiți Regulile pentru a o găsi]: NewlifeZM2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agent47 Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Accepted as Helpler. Send me your info via PM. Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts