Pokerash ?! Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Aş dorii să ştiu dacă la cereri imagini se lucrează şi în AE şi dacă se lucrează aş vrea să ştiu ce effecte Mulţumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightsoul Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 nu stiu daca colegi mei lucreaza in AE dar eu lucru si in AE si folosesc orice plugin in general : RedGiant,TrapCode,Galalxi plugin,Twitch..... eu cel mai mult lucrez la cele gen semnatura ta deoarece pe avatare daca le convert in gif nu isi pastreaza claritatea iar daca le fac in .apng isi pastreaza claritate HD dar nu totii au instalat pe chrome extensia .apng si de aceea nu prea fac avatare Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinlex Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Sincer am lucrat in AE, dar, dureaza prea mult ca sa faci un simplu avatar ( In afara de Night care se pricepe mai bine ) Si nu stiu sa se faca in ae deoarece, programul e ff complicat, si pentru o cerere Eu nu prea cred... Si oricum, in Ae se fac in principal logo-uri` pentru ca Semnatura///Avatar se fac in GIF si in GIF calitatea e praf Deci cred ca o sa spun si pentru colegii mei din PS, ca... Nu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightsoul Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Sincer am lucrat in AE, dar, dureaza prea mult ca sa faci un simplu avatar ( In afara de Night care se pricepe mai bine ) Si nu stiu sa se faca in ae deoarece, programul e ff complicat, si pentru o cerere Eu nu prea cred... Si oricum, in Ae se fac in principal logo-uri` pentru ca Semnatura///Avatar se fac in GIF si in GIF calitatea e praf Deci cred ca o sa spun si pentru colegii mei din PS, ca... Nu da asa este ce-l mai mult se face in AE pentru semnaturi am preacizat gen" ce-a recenta a lui" si la avatare se fac si avatare dar in .apng deoarece isi pastreaza claritatea HD nu-mai ca nu sunt multi care au aceea extensie pentru acele avatare si nu se prea foloseste Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinkyNesquiK Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 depinde ce effecte vrei pe avatar daca vrei asa => iti pot face doar cu cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightsoul Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 depinde ce effecte vrei pe avatar daca vrei asa => iti pot face doar cu cerere. foarte bine frate zimi cum ai convert in gif si aceea claritate ?? iar efectul twitch daca ili schimbai pe amount 2.0 era si mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinkyNesquiK Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 nici nu stiu cum sati explic ca e prea usor crede-ma ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightsoul Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 nici nu stiu cum sati explic ca e prea usor crede-ma ) Frate cum eprea usor??? ai vazut imaginea recenta postata in gallery aceea am folosit compozitia 2s si 37frame/s si claritatea tot asa urata um picut sa mai astupat Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVAN Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Am deviat de la subiect, Pokerash, daca inca mai ai vreo nelamurire PM la Designeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts