Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Întrebare legată de cereri photoshop

Pokerash ?!
 Share

Recommended Posts

nu stiu daca colegi mei lucreaza in AE dar eu lucru si in AE si folosesc orice plugin in general : RedGiant,TrapCode,Galalxi plugin,Twitch.....

eu cel mai mult lucrez la cele gen semnatura ta deoarece pe avatare daca le convert in gif nu isi pastreaza claritatea iar daca le fac in .apng isi pastreaza claritate HD dar nu totii au instalat pe chrome extensia .apng si de aceea nu prea fac avatare ;)

Sincer am lucrat in AE, dar, dureaza prea mult ca sa faci un simplu avatar ( In afara de Night care se pricepe mai bine ) Si nu stiu sa se faca in ae deoarece, programul e ff complicat, si pentru o cerere Eu nu prea cred...

Si oricum, in Ae se fac in principal logo-uri` pentru ca Semnatura///Avatar se fac in GIF si in GIF calitatea e praf ;)

Deci cred ca o sa spun si pentru colegii mei din PS, ca... Nu :(

• I love it 1

Sincer am lucrat in AE, dar, dureaza prea mult ca sa faci un simplu avatar ( In afara de Night care se pricepe mai bine ) Si nu stiu sa se faca in ae deoarece, programul e ff complicat, si pentru o cerere Eu nu prea cred...

Si oricum, in Ae se fac in principal logo-uri` pentru ca Semnatura///Avatar se fac in GIF si in GIF calitatea e praf ;)

Deci cred ca o sa spun si pentru colegii mei din PS, ca... Nu :(

da asa este ce-l mai mult se face in AE pentru semnaturi am preacizat gen" ce-a recenta a lui" si la avatare se fac si avatare dar in .apng deoarece isi pastreaza claritatea HD nu-mai ca nu sunt multi care au aceea extensie pentru acele avatare si nu se prea foloseste ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links