Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted

Salut 

Vreau sa vorbesc despre player/admin care stau AFK doar pentru o buna activitate , nu mi se pare normal că cel care sta AFK sa primească admin/helper doar pentru că are o activitate bună el doar stand AFK 

Nu spun că mă deranjează cei care stau AFK pentru că asta tine serverul in top .

Dar mi se pare anormal că cei care stau AFK sa primească/sa urce în grad 

De exemplu: 

Eu joc 2/3 ore pe zi pentru că atât îmi permite programul dar în acele ore incerc sa îmi fac treabă cat mai bine că admin , iar un player intra pe server sta AFK 2/3 zile fara sa joace fara sa cunoască serverul/jucătorii, face o cerere și primește Admin , mai sta 7 zile AFK din care doar două admineaza și primește upgrade , unii dintre ei nici măcar nu cunosc comenzile de admin , cum poți să încarci nisip daca nu ști ce e lopata , in fine am dat un exemplu la repezeală . Sper să înțelegeți ceea ce zic.

Mulțumesc , toate cele bune!

blapZy 😉

• Brainy 1
Posted

Solved.

Thank you very much for your suggestion, but unfortunately we cannot remove any admin, I understand perfectly what you mean but at the moment I cannot promise you big changes.

VaHVesj.png

• I love it 5
Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links