REVAN Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 The Darkness II este unul dintre cele mai interesante titluri ale începutului de an, first person shooter-ul produs de Digital Extremes continuând evenimentele din primul joc al seriei. În The Darkness, personajul central Jackie Estacado s-a folosit de puterile supranaturale numite "The Darkness" pentru a-şi elimina inamicii, devenind conducătorul familiei mafiote Franchetti. De altfel, primul joc a fost lansat doar pentru console, fiind produs de Starbreeze Studios. De această dată, The Darkness II va fi lansat pe toate platformele majore, inclusiv pe PC. Mai mult, producătorii au decis să lanseze şi o versiune demonstrativă a jocului, care va fi accesibilă atât pe console, cât şi pe PC. Demo-ul The Darkness II va debuta pe Xbox 360 săptămâna viitoare, pe 17 ianuarie 2012, însă numai pentru abonaţii Xbox Live Gold. Cei care nu dispun de un astfel de abonament vor fi nevoiţi să aştepte până pe 24 ianuarie, când demo-ul va fi lansat şi pentru PC (via Steam) şi PlayStation 3 (PSN US). Deţinătorii unui cont PSN din Europa sau Asia vor primi demo-ul The Darkness II o zi mai târziu, pe 25 ianuarie 2012. The Darkness II va fi lansat în versiunea sa finală pe 7 februarie 2012 în Statele Unite ale Americii şi 10 februarie 2012 în Europa. The Darkness II este realizat de echipa de la Digital Extremes şi urmează să fie lansat în Europa pe 10 februarie 2012, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3. După ce săptămâna trecută au anunţat datele de lansare pentru demo-ul jocului, 2K Games şi Digital Extremes revin cu cerinţele de sistem necesare pentru a rula The Darkness II pe PC. Cerinte minime: • OS: Windows XP/Vista/7• Procesor: Intel Core 2 @ 2GHz / AMD Athlon 64 X2 4200+• Memorie RAM: 1.5GB• Hard disk: 10GB• Placa video: 256MB Nvidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600 Cerinţe recomandate: • OS: Windows XP/Vista/7• Procesor: 2.4 GHz quad-core processor• Memorie RAM: 2GB• Hard disk: 10GB• Placa video: 512+MB Nvidia GeForce 9800 GTX• Placa de sunet: compatibila DirectX The Darkness II va fi lansat în versiunea sa finală pe 7 februarie 2012 în Statele Unite ale Americii şi 10 februarie 2012 în Europa. Demo-ul jocului poate fi descărcat chiar acum de pe Xbox Live, în timp ce versiunile pentru PC şi PS3 vor fi lansate săptămâna viitoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEG4! Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Am iubit primul joc si nu m-as mai fi dezlipit de vitrina cand l-am vazut in gameshop-ul din apropriere (nu avem bani) insa nu am crezut ca vor face un 2. Interesant oricum, jocul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meridional Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 jocul este intradevar interesant dar grafica lasa de dorit Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEG4! Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Si tocmai... Am terminat. Pot spune ca povestea este ametitoare dar si incredibila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezequiel Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Interesant acest joc. M-a captat primul joc si cred ca seria are un succes mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Călin™ Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Interesant acest joc. M-a captat primul joc si cred ca seria are un succes mare. intr-adevar sper sa continue aceasta serie E un joc frumos , cel putin prima parte , cea care am incercat-o si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts