asasinx87 Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 Nick: asasinx87. Nume real: Fabian. Cati ani ai?: 13. Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): Couner-Strike si ..zilnic 10 Ore. De unde esti?(tara si oras): Romania,Timisoara. Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Sunt un copil caruia ii place sa administreze ca si Moderator..sa faca ordine,sa ajute la activitate,grija,comportament,limbaj etc..Am 1.55 inaltime,Sunt maro la culoarea parului,,ochi verzui,nazdravan etc.sper sa fiu acceptat aici deoarece ador aceasta comunitate si vreau sa fac parte din staff..poate ca sunt mic dar as vrea sa demonstrez ca sunt in stare de ceva! Noteaza cateva din calitatile tale: Copil. Spune-ne cateva din defectele tale: Sunt Neascultator..si bine-inteles rautacios. Ai avut vreodata orice fel de responsabilitati(descrie): Am doar responsabilitatea de a invata. Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): Social. Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?(alege din ACEASTA LISTA): As dorii sa fiu responsabil de categoria: Media! Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Nu foarte perfect..dar vorbesc si inteleg cat de cat. Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Da,folosesc TS3,Si da,am si microfon activ. Metode pentru contact: Facebook: Fabi Stan Instagram: _74_fabian_74_ Snapchat: fabian_stan Ultima cerere: 1
robila Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 Salutare, Acum 2 ore, asasinx87 a spus: poate ca sunt mic dar as vrea sa demonstrez ca sunt in stare de ceva! Am 15 ani sunt si eu mic, nu e o problema Problema pentru mine este asta: Activitate pe forum si pe ts, ar trebui sa te implici mai mult+ca ai copiat cererea trecuta Momentan contra 1
myCro Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 Respins. Revin-o cu o alta cerere peste 30 de zile cand probabil vei invata sa fi rabdator. 4
Recommended Posts