Jump to content

Recommended Posts

Posted

uviTR2Y.png Nick: asasinx87.
uviTR2Y.png Nume real   Fabian.
uviTR2Y.png Cati ani ai?
:  13.
uviTR2Y.png Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele):  Couner-Strike si ..zilnic 10 Ore.
uviTR2Y.png De unde esti?(tara si oras):  Romania,Timisoara.
uviTR2Y.png Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte):   Sunt un copil caruia ii place sa administreze ca si Moderator..sa faca ordine,sa ajute la activitate,grija,comportament,limbaj etc..Am 1.55 inaltime,Sunt maro la culoarea parului,,ochi verzui,nazdravan etc.sper sa fiu acceptat aici deoarece ador aceasta comunitate si vreau sa fac parte din staff..poate ca sunt mic dar as vrea sa demonstrez ca sunt in stare de ceva!
uviTR2Y.png Noteaza cateva din calitatile tale:  Copil.
uviTR2Y.png Spune-ne cateva din defectele tale:  Sunt Neascultator..si bine-inteles rautacios.
uviTR2Y.png Ai avut vreodata orice fel de responsabilitati(descrie): Am doar responsabilitatea de a invata.

uviTR2Y.png Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate):  Social.
uviTR2Y.png Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?(alege din ACEASTA LISTA):  As dorii sa fiu responsabil de categoria: Media!
uviTR2Y.png Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Nu foarte perfect..dar vorbesc si inteleg cat de cat.
uviTR2Y.png Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Da,folosesc TS3,Si da,am si microfon activ.
uviTR2Y.png Metode pentru contact: Facebook: Fabi Stan    Instagram: _74_fabian_74_    Snapchat: fabian_stan  
uviTR2Y.png Ultima cerere:  

• Brainy 1
Posted

Salutare, 

Acum 2 ore, asasinx87 a spus:

poate ca sunt mic dar as vrea sa demonstrez ca sunt in stare de ceva!

Am 15 ani sunt si eu mic, nu e o problema

Problema pentru mine este asta:

Activitate pe forum si pe ts, ar trebui sa te implici mai mult+ca ai copiat cererea trecuta

Momentan contra

• I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.