vIs^♚ Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Nick: vIs^♚ Nume real: Tolea Cati ani ai?: 23 Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): CS-GO Cs 1.6 destult De unde esti?(tara si oras): Chisinau Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Ma numesc Anatol am 23 de ani stiu limba russa, romana si putin engleza lucrez manager la magazin îmi place jocul Contra-Strike Global Ofensive, MIX și imi place sa ascult muzica (haos, trance) si sa ma joc in cs zombie, as vrea sa particip la competitei de cs 1.6 zombi mod ? Noteaza cateva din calitatile tale: Activ, vesel, interesant.. Spune-ne cateva din defectele tale: Toate ale mele ? Ai avut vreodata orice fel de responsabilitati(descrie): Da, la locul de muncă, șeful turei + Moderator in comunitate Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): CS Resources, Tutorials, Technology & Web, News Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?(alege din ACEASTA LISTA): CS Resources, Tutorials, Technology & Web, News Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Destul Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Da Metode pentru contact: PV Ultima cerere: 01.14.2020 06:14 PM
myCro Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Thank you for your request @vIs^♚ ! We are interested in people that could help us but sadly you are not what we are looking for. Return after 30 days with a new request when you can be active. Click on one of the image to get to apply for a specific project if you want something new Wish you all the best! Maintain Your Creativity Reckoning Originality
Recommended Posts