Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted

uviTR2Y.png Nick:  Akr0n
uviTR2Y.png Nume reak:  Bogdy  
uviTR2Y.png Cati ani ai?
:  27
uviTR2Y.png Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele):  Fivem [ GTA Real Life,], Cs 1.6 Pubg lite
uviTR2Y.png De unde esti?(tara si oras):  Romania, Timisoara
uviTR2Y.png Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte):  Sunt o persoana foarte activa si foarte bun la suflet cu toata lumea din jurul meu, doresc sa fac parte de staff ca numa asa ne putem cunoaste mai bine.Imi place sa fiu activ pe forum ts si serveru de cs 1.6 pe care sunt la ora actuala. Detin varsta de 27 ani pe nume puteti sa ma strigati Sava sau savone cum vreti voi sau direct pe nume Bogdi. Nu pun botul la orice vrajeala sau minciuna spusa de unu si de fiecare in parte. Cand e de glumit glumim cand e sa fie ceva serios o luam in serios tot.
uviTR2Y.png Noteaza cateva din calitatile tale:  Is bun sa fac avatare de forum, semnaturi de forum facebook, intro-uri pentru youtube, si multe altele.
uviTR2Y.png Spune-ne cateva din defectele tale:  Deocamdata nu am niciun defect aparte care sa il spun.
uviTR2Y.png Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate):  Pe partea de Design(GFX) 
uviTR2Y.png Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?(alege din ACEASTA LISTA): Inca nu am, am si spus mai sus pe partea de GFX daca se poate.
uviTR2Y.png Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte):  Engleza nu prea stiu in mare parte dar italiana o stiu la perfectie.
uviTR2Y.png Folosesti TS3? Ai un microfon activ?:  Da folosesc TS3 si da folosesc si un microfon pe care sa vorbesc.
uviTR2Y.png Metode pentru contact:  Pe steam / sau pe facebook : https://www.facebook.com/bogdan.bgd.98434 / https://steamcommunity.com/id/Cocacola2019/
uviTR2Y.png Ultima cerere:   Asta e prima cerere

Posted

Interesant daca doresti sa devii moderator pe baza cunostintelor in design, ai incercat sa aplici la ei?

• I love it 1
Posted
  On 3/12/2020 at 8:16 PM, myCro ? said:

Interesant daca doresti sa devii moderator pe baza cunostintelor in design, ai incercat sa aplici la ei?

Expand  

Suntem interesati de moderatori activi, @akr0n.

Multumesc pentru cererea ta!
Din pacate nu indeplinesti toate cerintele noastre. Revin-o cu o cerere atunci cand o sa poti fi activ.
Iti urez toate cele bune!

XwUYJ4F.png

Maintain Your Creativity Reckoning Originality

Mentine-ti Creativitatea Recunoscand Originalitatea

• I love it 1
  • Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links