akr0n Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Nick: Akr0n Nume reak: Bogdy Cati ani ai?: 27 Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): Fivem [ GTA Real Life,], Cs 1.6 Pubg lite De unde esti?(tara si oras): Romania, Timisoara Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Sunt o persoana foarte activa si foarte bun la suflet cu toata lumea din jurul meu, doresc sa fac parte de staff ca numa asa ne putem cunoaste mai bine.Imi place sa fiu activ pe forum ts si serveru de cs 1.6 pe care sunt la ora actuala. Detin varsta de 27 ani pe nume puteti sa ma strigati Sava sau savone cum vreti voi sau direct pe nume Bogdi. Nu pun botul la orice vrajeala sau minciuna spusa de unu si de fiecare in parte. Cand e de glumit glumim cand e sa fie ceva serios o luam in serios tot. Noteaza cateva din calitatile tale: Is bun sa fac avatare de forum, semnaturi de forum facebook, intro-uri pentru youtube, si multe altele. Spune-ne cateva din defectele tale: Deocamdata nu am niciun defect aparte care sa il spun. Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): Pe partea de Design(GFX) Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?(alege din ACEASTA LISTA): Inca nu am, am si spus mai sus pe partea de GFX daca se poate. Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Engleza nu prea stiu in mare parte dar italiana o stiu la perfectie. Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Da folosesc TS3 si da folosesc si un microfon pe care sa vorbesc. Metode pentru contact: Pe steam / sau pe facebook : https://www.facebook.com/bogdan.bgd.98434 / https://steamcommunity.com/id/Cocacola2019/ Ultima cerere: Asta e prima cerere
myCro Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 Interesant daca doresti sa devii moderator pe baza cunostintelor in design, ai incercat sa aplici la ei? 1
myCro Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 On 3/12/2020 at 8:16 PM, myCro ? said: Interesant daca doresti sa devii moderator pe baza cunostintelor in design, ai incercat sa aplici la ei? Expand Suntem interesati de moderatori activi, @akr0n. Multumesc pentru cererea ta! Din pacate nu indeplinesti toate cerintele noastre. Revin-o cu o cerere atunci cand o sa poti fi activ. Iti urez toate cele bune! Maintain Your Creativity Reckoning Originality Mentine-ti Creativitatea Recunoscand Originalitatea 1 2
Recommended Posts