Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted

uviTR2Y.png Nick :   [xDmG] #Ya [H] oOo
uviTR2Y.png Numele real   Marian
uviTR2Y.png Câți ani ai?
:  20
uviTR2Y.png Ce jocuri joci? si pentru cat timp? (fiecare dintre ele) :   Cs 1.6-5 ani,cs-go 3 ani.
uviTR2Y.png De unde ești? (țară și oraș) :   Reșita,Caras-Severin.
uviTR2Y.png Descrieți-vă (cel puțin 50 de cuvinte) :   Salut ma numesc Marian și am frumoasa vârsta de 20 de ani,Îmi place sa ma joc pe pc,îmi place sa ies cu prieteni pe afara sa-mi fac prieteni noi,sa fac caterinca cu ei... Îmi place sa ma uit la seriale când nu am ce face... câteva detalii asa chiar dacă nu o sa fie luate în considerare...Nu-mi place sa fiu înjurat,mințit..Si vorbit pe la spate Astfel de oameni nu au ce cauta lângă mine.... ? Îmi place sa consum verde no hate pls.... e natural și sănătos Mai multe detalii le veți afla pe parcurs  
uviTR2Y.png Observați unele dintre calitățile voastre : Nu intru în detalii indiferent de situație 
uviTR2Y.png Spuneți-ne unele defecte :  Pai am multe defecte,nu pot sa spun,sunt lucruri personale.
uviTR2Y.png Pe ce categorie / categorii ați activat în ultima perioadă? (descrieți activitatea dvs.)  ----
uviTR2Y.png Ce categorie / proiect doriți să vă îngrijiți? (alegeți din ACEST LISTA )  Magazin de jocuri (Cumpărare, Vânzare, Comerț)
uviTR2Y.png Cât de bine vorbiți engleza?(și alte limbi) :  Engleza 50% alte limbi nu.
uviTR2Y.png utilizați TS3? Aveți un microfon activ? :  De folosit folosesc,dar microfon nu am ... o sa mi cumpar casti pe parcurs.
uviTR2Y.png Metode de contact :  Marian Marian-Fb-ul...And TS.
uviTR2Y.png Ultima solicitare :  Multumesc pentru timpul acordat. 

Posted

Salut, cand o sa iti cumperi microfon? daca iti permiti 'verde'.

Ce anume ai schimba la categoria Magazin Jocuri? ofera-mi o idee radicala

• I love it 2
  • Like 1
  • 4 weeks later...
Posted

Era pe 'verde' probabil si a uitat sa mai dea pe la noi, lol.

XwUYJ4F.png

Maintain Your Creativity Reckoning Originality

• I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links