Jump to content

Recommended Posts

Posted

uviTR2Y.png Nick :   [xDmG] #Ya [H] oOo
uviTR2Y.png Numele real   Marian
uviTR2Y.png Câți ani ai?
:  20
uviTR2Y.png Ce jocuri joci? si pentru cat timp? (fiecare dintre ele) :   Cs 1.6-5 ani,cs-go 3 ani.
uviTR2Y.png De unde ești? (țară și oraș) :   Reșita,Caras-Severin.
uviTR2Y.png Descrieți-vă (cel puțin 50 de cuvinte) :   Salut ma numesc Marian și am frumoasa vârsta de 20 de ani,Îmi place sa ma joc pe pc,îmi place sa ies cu prieteni pe afara sa-mi fac prieteni noi,sa fac caterinca cu ei... Îmi place sa ma uit la seriale când nu am ce face... câteva detalii asa chiar dacă nu o sa fie luate în considerare...Nu-mi place sa fiu înjurat,mințit..Si vorbit pe la spate Astfel de oameni nu au ce cauta lângă mine.... ? Îmi place sa consum verde no hate pls.... e natural și sănătos Mai multe detalii le veți afla pe parcurs  
uviTR2Y.png Observați unele dintre calitățile voastre : Nu intru în detalii indiferent de situație 
uviTR2Y.png Spuneți-ne unele defecte :  Pai am multe defecte,nu pot sa spun,sunt lucruri personale.
uviTR2Y.png Pe ce categorie / categorii ați activat în ultima perioadă? (descrieți activitatea dvs.)  ----
uviTR2Y.png Ce categorie / proiect doriți să vă îngrijiți? (alegeți din ACEST LISTA )  Magazin de jocuri (Cumpărare, Vânzare, Comerț)
uviTR2Y.png Cât de bine vorbiți engleza?(și alte limbi) :  Engleza 50% alte limbi nu.
uviTR2Y.png utilizați TS3? Aveți un microfon activ? :  De folosit folosesc,dar microfon nu am ... o sa mi cumpar casti pe parcurs.
uviTR2Y.png Metode de contact :  Marian Marian-Fb-ul...And TS.
uviTR2Y.png Ultima solicitare :  Multumesc pentru timpul acordat. 

Posted

Salut, cand o sa iti cumperi microfon? daca iti permiti 'verde'.

Ce anume ai schimba la categoria Magazin Jocuri? ofera-mi o idee radicala

• I love it 2
  • Like 1
  • 4 weeks later...
Posted

Era pe 'verde' probabil si a uitat sa mai dea pe la noi, lol.

XwUYJ4F.png

Maintain Your Creativity Reckoning Originality

• I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.