YahoOo Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Nick : [xDmG] #Ya [H] oOo Numele real : Marian Câți ani ai? : 20 Ce jocuri joci? si pentru cat timp? (fiecare dintre ele) : Cs 1.6-5 ani,cs-go 3 ani. De unde ești? (țară și oraș) : Reșita,Caras-Severin. Descrieți-vă (cel puțin 50 de cuvinte) : Salut ma numesc Marian și am frumoasa vârsta de 20 de ani,Îmi place sa ma joc pe pc,îmi place sa ies cu prieteni pe afara sa-mi fac prieteni noi,sa fac caterinca cu ei... Îmi place sa ma uit la seriale când nu am ce face... câteva detalii asa chiar dacă nu o sa fie luate în considerare...Nu-mi place sa fiu înjurat,mințit..Si vorbit pe la spate Astfel de oameni nu au ce cauta lângă mine.... ? Îmi place sa consum verde no hate pls.... e natural și sănătos Mai multe detalii le veți afla pe parcurs Observați unele dintre calitățile voastre : Nu intru în detalii indiferent de situație Spuneți-ne unele defecte : Pai am multe defecte,nu pot sa spun,sunt lucruri personale. Pe ce categorie / categorii ați activat în ultima perioadă? (descrieți activitatea dvs.) : ---- Ce categorie / proiect doriți să vă îngrijiți? (alegeți din ACEST LISTA ) : Magazin de jocuri (Cumpărare, Vânzare, Comerț) Cât de bine vorbiți engleza?(și alte limbi) : Engleza 50% alte limbi nu. utilizați TS3? Aveți un microfon activ? : De folosit folosesc,dar microfon nu am ... o sa mi cumpar casti pe parcurs. Metode de contact : Marian Marian-Fb-ul...And TS. Ultima solicitare : Multumesc pentru timpul acordat.
myCro Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Salut, cand o sa iti cumperi microfon? daca iti permiti 'verde'. Ce anume ai schimba la categoria Magazin Jocuri? ofera-mi o idee radicala 2 1
myCro Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Era pe 'verde' probabil si a uitat sa mai dea pe la noi, lol. Maintain Your Creativity Reckoning Originality 1
Recommended Posts