Jump to content
Facebook Twitter Youtube

☕ Eid al-Fitr ☕

0
Days
11
Hours
58
Minutes
58
Seconds

Recommended Posts

Posted

uviTR2Y.png Nick:  vIs^♚

uviTR2Y.png Nume real: Tolea
uviTR2Y.png Cati ani ai?:  23
uviTR2Y.png Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele):  Cs1.6 de 6-7 ani, csgo de 1-2 ani.
uviTR2Y.png De unde esti?(tara si oras)?? Chisinau.
uviTR2Y.png Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte):Ma numesc Anatol am 23 de ani stiu limba russa, romana si putin engleza lucrez manager la magazin îmi place jocul Contra-Strike Global Ofensive și contra-Strike 1.6 modul Zombie mai multe detale putem sa discutam în Ts3...
uviTR2Y.png Noteaza cateva din calitatile tale: Activ, curios.
uviTR2Y.png Spune-ne cateva din defectele tale: Sunt prea incapatanat
uviTR2Y.png Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): La moment nu sunt activ nicaieri in trecut activam (Asistenta forum / Dezvoltare sectiuni) acuma pot activa in orice inafara de  GFX Designers.

uviTR2Y.png Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?(alege din ACEASTA LISTA): La discreția ta inafara de GFX Designers.
uviTR2Y.png Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Ma descurc destul de bine, chiar daca nu stiu limba la perfectie, cum si in trecut ma descurcam.
uviTR2Y.png Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Folosesc TS3 si am microfon bun.
uviTR2Y.png Metode pentru contact: PM.

• I love it 1
  • Like 1
  • Haha 1
Posted

1. After 1 BUMP

2. After 1 PM: image.png

3. You can return after 30 days with a new request as you don't meet our standards

Reveal hidden contents

XwUYJ4F.png

Maintain Your Creativity Reckoning Originality

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links