Jump to content

Recommended Posts

Posted

¤ Pseudonimul tău: Capusa
¤ Adresa dvs. Skype, abur: nu am skipe , dar pot lasa un numar de telefon in privat pentru founderi .
¤ Vârsta (trebuie să aibă sau mai mare de 14 ani): 27
¤ Limbile pe care le puteți vorbi: English , Romana
¤ Locația ta: Romania
¤ Experiență ca administrator: Absolut toate rank-urile de la Helper la Founder pe Streetzm plus alte cateva vechi rank-uri pe thunderzm
¤ Poți să stai spectator sau să joci între orele 22:00 până la 12:00 PM: Pot fi activ 24/24 
¤ Link-ul orelor pe care le-ați jucat pe server (Faceți clic aici  trebuie să vă scrieți numele de utilizator?  
https://www.gametracker.com/player/Capusa/178.32.241.12:27015/ asta este gametracker-ul , doar ce am revenit pe zombie-uri , nu am activitate multa , ultima data am avut God pe streetzm , dar nu stiu ce s-a intamplat ca am plecat de Paste , iar acum toti sunt aici ...
¤ Motivul că doriți să fiți administrator: Doresc sa ajut , pot incepe chiar ca helper desi am fost founder pe street-ul vechi de acum cativa ani . Nu doresc in mod principal un anume rank si nu un am un motiv special . Doresc doar sa imi fac treaba si sa demonstrez ce pot .
¤ Parolă: Daca se poate sa o dau in private pe teamspeaker ar fi minunat , daca nu se poate atunci o sa dau un reply cu parola . Multumesc frumos .

• I love it 1
Posted

REJECTED

player_time.php?nameb64=Q2FwdXNh&host=17

You have very bad activity. I advise you to fix your activity with at least 3 hours per day and make another request after a week.

Good/Luck

T/C!!

• I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.