REVAN Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Pe seara voi instala Windows-ul, iar Install-u de la Photoshop nu.l mai am, si am facut acest topic ca sa ma ajutati cu Adobe Photoshop. Sa imi dati si mie un Photoshop bun [ CS5 ori CS6 ] , Pe torrent sau free nu conteaza, pe cel care il folositi voi sau altul ... Va cer ajutorul pt. ca eu cand o sa instalez Windows-ul nu o sa mai am Mozilla pentru ca nu l-am salvat, si o sa merg cu Internet Explorer, si v-a merge foarte greu pe 32 de Bits. Va voi fi foarte recunascator, Multumes mult. Cu stima si respect, revan .
NapSteR Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 (edited) Poftim boss sper sati fie de ajutor Edited March 15, 2013 by LuMiX Linkul a fost scos.
Deucalion Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel: Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile. Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri. Cererea sau publicarea de DLC-uri. Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente) Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor. (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat/creat de ei) Torrent-urile sunt interzise. Edited March 15, 2013 by eXtreme™
Recommended Posts