VIPERx Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Game: Counter-Strike 1.6 Name requested (if the server will be added in our community): Romania/magic/etc.. Slots number:32 Game mode: Classic Contact address ( Skype / Steam): on Skype : astept pm cu skype vostru ! what i need is : a good addons Romana : am nevoie de 1 addons bun si de un partener care sa poata ajuta la cumpararea bostului lunar , de plata serverului ma ocup eu personal, voi pune si la boost ceva Serverul il voi cumpara in clipa cand gasesc pe cineva serios cu care sa deschid un server frumos ! Momentan dispun doar de 100 lei pentru deschiderea Lui !! boost nu cred ca voi putea cumpara luna asta
WhyMe?! Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 pentru server ia legatura cu @Mr.Love sau @Sethhh. daca esti baiat cu bani cum spui tu ... STAR.CSBLACKDEVIL.Com cauta un fondator care sa ajute la po[CENSORED]rea serverului !!!!
VIPERx Posted December 15, 2017 Author Posted December 15, 2017 8 hours ago, WhyMe?! said: pentru server ia legatura cu @Mr.Love sau @Sethhh. daca esti baiat cu bani cum spui tu ... STAR.CSBLACKDEVIL.Com cauta un fondator care sa ajute la po[CENSORED]rea serverului !!!! stiu cu cine trebuie sa iau legtura mersi din pacate nu sunt baiat cu bani ca voi, lucrez la tara 1
Recommended Posts