Jump to content

Recommended Posts

Posted

Assassins-Creed-630x302.png

Recent, Ubisoft a înregistrat site-ul AssassinsCreedCollection.com, ce ar putea însemna că lansarea unei colecții care cuprinde toate iterațiile seriei ar putea fi în planuri. Momentan, site-ul nu este activ, iar alte informații nu sunt disponibile, dar este interesant de intuit ce anume va conține colecția.

O premiză ar fi că Ubisoft dorește să relanseze unele sau poate toate titlurile Assassin’s Creed din vechea generație de console pe noile PS4 și Xbox One. Altă speculație, nu la fel de spectaculoasă, ar fi crearea de bundles în funcție de platformă (PC, Current și Old Gen), care să conțină toate titlurile disponibile. În închidere, ar fi posibil ca cele trei titluri din miniseria Chronicles să primească un pachet special. Assassin’s Creed Chronicles: India va fi lansat pe 12 ianuarie 2016, iar Assassin’s Creed Chronicles: Russia va fi disponibil începând cu 9 februarie 2016, ambele pe PC, PS4 și Xbox One.

AC-Domain.png

• I love it 1
Posted

Assassin’s Creed Chronicles: Russia

Ce zici tu aici este o alta poveste.

Cred, si sper, ca se va face un noi joc Assassin's Creed ce il va cuprinde pe acest asasin

quinto-aniversario-assassins-creed-nicol

Nu cred ca cei de la Ubisoft ar incheia seria Assassin's Cred, eu sunt mare fan si sunt de parere ca, prea multi oameni joaca seria asta, iar cei de la Ubisoft, ca sa isi faca si mai multi bani si faima, nu vor inchide curand seria asta, deci sa speram ca vor urma jocuri mai grozave decat cele actuale.

assassins-creed-syndicate-et-al.jpg

• I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.