GENERALU' Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 (edited) Piercing sau body piercing (termen preluat din limba engleză, „to pierce” semnifică „a perfora”) reprezintă găurirea unor părți superficiale ale corpului uman cu scopul de a introduce obiecte din metal, os animal, pietre prețioase sau alte materiale, cu scop decorativ sau ritual. MODEL: - Parere personala: - Experienta personala: Parere personala: eu am un piercing si l-am facut pentru ca mi se pare un compliment. Partea in care il am este in tragus (o parte a urechii). Experienta personala: pe mine ma durut cateva zile locul nu puteam sa-l ating de durere, cand dormeam trebuia sa dorm pe partea cealalta de durere, dar cand se vindeca nu mai doare deloc. Edited December 6, 2015 by dExxx;;
Loading Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Părere personală: Nici una nici alta, e o prostie ce o promovează vedetele şi care copiii de rând o văd ca un lucru cu care ieşi în evidenţă, într-un mod bun, cred ei. Experienţă personală: Nu am avut şi nici nu vreau să iau ca drept model un simbol satanic. [off-topic] P.s: Vreau şi eu stocul de la avatarul tău, dacă se poate.
Recommended Posts