Alcooliks ;x Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Salutare , dupa cum spune si titlul topicului , dl. Alcooliks se retrage . De ce ma retrag? Din propriul motiv ca se pierde timp aiurea.. oricum , asta nu e un motiv exact. Defapt , eu ma retrag de tot din gaming . Cum am ajuns sa ma retrag ? Uite asa : ma gândeam ca deja am muncit cam mult , cred ca aproximativ 2 luni si sa nu am un grad ceva mai maricel. Bine , problema nu mi-e de grad sau altceva , doar ca o sesizare sau ceva parca era destula ) . Mi s-a parut o bataie de joc de munca mea depusa. Infine, nu ma prea durea pe mine de grad .. sa lasam dramatismele si prostiile astea.. Cu voi cam aproximativ 2 ani , (nici nu mai tin cont de timp , asa repede a trecut ) m-am simtit super . Cine a apucat sa ma cunoasca , stie ce-mi poate capu' si cat pot sa fiu de dur pentru a ajunge la un punct comun. Multumesc pentru aceste clipe de neuitat, am facut o familie aicea,care nu o va sparge nimeni ! Ma bucur ca am putut si eu ajuta la promovarea comunitatii si la ridicarea ei , actualizarea stirilor , ajutarea membrilor etc. , a fost o deosebita onoare ! Pentru prieteni , membrii dragi mie , staff as fi pregatit o bere la fiecare , dar la cati sunteti cred ca dau in faliment . Multumesc tuturor pentru ajutor , prietenilor, staffului , sefilor (administratorilor) care ne-au indrumat si m-au ajutat de-a lungul timpului. Multumesc tuturor ! Noi vom discuta si vom ramane prieteni si dupa asta , eu voi ma sta pe aici , doar pentru voi , la caterinca pe TS , la o muzica pe Music Channel , nu doc , costin , dev, sebby etc.? Cu toate bune ,rele , neintelegeri , am trecut peste ele si inca suntem prieteni. Pentru cei care inca ma cred un dusman , nu purtati pica , tot omul greseste ! Va pupă Alcooliks pe toti :* , sper sa ne auzim cat de repede (ne auzim poate pe TS). Cat despre gradul acela maricel , e o fabula , nu ma interesa de el , mi-a placut doar sa ajut membrii si sa-i dau report lui dev )) . Saluatre tututor , o sa va duc lipsa! P.S :Rog un administrator sa-mi scoata si gradul.. P.S : Love , astept invitatia , sti tu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costin Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Imi pare asa rau Ai fost un jurnalist exceptional,sper sa revii ... Eu iti sugerez sa te gandesti mai bine Ne vedem pe ts oricum Bafta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C h i l l e a n u ' Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 N'am nimic cu tine dar din moment ce ai deschis acest topic banuiesc ca esti capabil sa primesti atat pareri bune cat si niste critici. Sa incep cu inceputul, in primul rand susti ca nu'ti pasa de grad dar totusi se observa faptul ca te contrazici singur cand spui ca "Cum am ajuns sa ma retrag ? Uite asa : ma gândeam ca deja am muncit cam mult , cred ca aproximativ 2 luni si sa nu am un grad ceva mai maricel." Asa este cu marea majoritate a oamenilor care au aceste grade fictive pe forumuri, cand nu primesc ce isi doresc sau un UPGRADE cat mai repede se supara isi aduna jucariile si pleaca. Concluzia asta am tras'o dupa ceea ce ai scris tu mai sus, nu din mintea mea. Nu contesta nimeni ca ai muncit dar rezultatele se vad pe parcurs si rodul munci tale la fel. Ca sa'ti mai dau un exemplu concret vis-a-vis de topicul tau: eu unul sunt vechi in comunitate, am cam 3-4 ani cred desi acesta este un cont nou, vechiul l'am sters,asa in fine, sunt multi useri care au stat si UN AN cu un grad anume sau poate mai mult si nu au venit sa faca astfel de topicuri. Serios omule parerea mea e ca aceste lucruri sau nemultumiri se puteau discuta cu administratori sau cu cel ce ti'a dat acest grad. Desi spui "sa lasam dramatismele" prin acest topic asta este singurul lucru pe care il evidentiezi, DRAMA. Noroc in continuare si daca moftul faptului ca nu ai primit UPGRADE cat mai repede te'a facut sa renunti la gaming, comunitate, asta este. Am sa te rog sa nu iei personal cuvintele mele dar am rasfirat astfel de topicuri de zeci de ori si atitudinea nu este ok. Salutare, Cu respect Aleks. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
What's UP Doc ? Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Mane sa fi sigur ca o sa ramanem prieteni si sper sa fie cat mai indelungat,imi pare foarte rau ca pleci ai fost - esti - si sper ca veri ramane un membru important atat in staff-ul de jurnalisti cat si in cel principal,mi-a facut placere sa fac ehipa cu tine si sper ca te vei razgandi si vei ramane in continuare alaturi de noi. Eu iti urez o viata frumoasa lipsita de griji si sa ai parte numai de bine,ne mai auzim pe ts,multa bafta mane ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Interesant mod de a iesi in evidenta, fiecare cu stilul sau. Cu privire la dezamagirea ta legata de grade, daca ai incerca sa renunti la limbajul de chat, la greselile gramaticale si la adoratia fata de grade, probabil ca ai avea o sansa sa te alaturi unui grup. Doua luni de activitate mi se pare o scofala, sunt persoane care au avut rabdare mult mai mare, devotament si seriozitate de respectat, care acum, au ajuns sa faca parte din STAFFul CSBD. P.S: Si lucifer a cerut sa i se dea putere mult mai mare, iar Dumnezeu l-a expulzat din casa Sa. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alcooliks ;x Posted July 2, 2015 Author Share Posted July 2, 2015 Faza cu gradul a fost o simpla gluma . Da, la inceput doream sa fac parte din stafful acesta. M-am gandit mai bine la ce imi ofera gradul acesta , si am zis ca nu se merita sa-mi irosesc timpul pe tot felul de prostii. De asta m-am gandit sa ma las de tot de gaming . Acesta e motivul oficial , nu e vorba de grade sau altceva. Gradele sunt un simplu premiu pentru activitatea si efortul depus intr-un loc anumit loc. Topicul l-am deschis aici pentru a-mi lua ramas bun de la ceilalti membrii , staff , care nu pot vedea la journalist room , normal eu acolo am dorit sa postez. Nu ma razgandesc. Daca am zis ca ma retrag , ma retrag ! Numa' bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3v0uTT™ Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Salutare, Ca sa vorbim direct, si nu dupa perdea, acest om si-a dorit, sau isi doreste gradul de Moderators. A avut activitate buna doua luni, a ajutat membrii, dar ceea ce nu ai avut tu, a fost constanta, 1-2 saptamani activitate foarte buna, dupa linie moarta. Si sa-ti dau si un sfat prietenesc, mai bine acest topic nu exista, cu asta ai demonstrat faptul ca esti dezamagit de un lucru, au primit altii cu mai putina activitate, dar care au stiut sa se conformeze cerintelor, pe aceasta cale iti spun inca un lucru, nu doar activitatea conteaza ci modul in care te exprimi pe forum, cat si in privat cu toti membrii. Eu unul te cunosc, esti un tip de treaba, dar ar cam trebui sa umbli pe la exprimare, limbaj si mai multe. Daca nu ai primit moderator cand iti doreai trebuia insisti, sa lucrezi mai mult, sa cunosti oamenii din aceasta comunitate. In ce ai scris tu acolo te contrazici singur, zici ca esti dezamagit, dupa spui ca nu conteaza. Sincer trebuie sa ai un caracter de om serios pentru o functie, nu de "baiat". Dar nu trebuie sa fim falsi, mai bine ramai cum esti, poate nu a fost menirea ta sa fi moderator aici, nu e mare problema, incearca sa te schimbi, sa devi un om care stie sa vorbeasca si sa se comporte, dar sa nu o dam in partea cealalta, adica sa devi fals, cel mai bine lupta pentru acest grad. Si nu uita: "Prefer să fiu criticat pentru ceea sunt decât iubit pentru ceea ce nu sunt." 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANoNNiM Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Alcooliks , n-am nmk cu tn FRATIOARE , doar esti de-al meu dar cum a zs si LOADING , is multi care au multa vechime si nu au pretentii , eu unul doresc DEXTEROUS )) dar nu cer ca poate pe viitor o sa primesc sau poate cv mai bun , in fine frate , mult NOROC si bafta si sper ca o sa mai tinem LEGATURA !! :* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNGeROuS KiLLeR Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Hello, To have a high grade like Moderator / Super-Moderator it's not so easy to get it, you need to be active not spamming topic's, in need support i see 70 % answer from you are "you have internet problem" while he don't have You can find all solution on google just need to type the problem you will have solution ! 1. You need to stop spam topic you have to make limit of your topic's i see you people post 10 topic's in 5 min no not like this Make 3 or 4 topic's then after 3 or 4 hour again 3 or 4 then it will be less spam not like now most of people are doing now Specially Journalist 2. If you want this grade then why you give up ? i had more problems to get this grade then you but i didn't give up and i reach that grade If you want this grade you need to work hard and not make topic's like this that you are working hard etc... Good luck & Work hard you will get it soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIT Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Am sa fiu scurt si inteles,pentru fiecare om in viata este prevazut sa obtina ceva insa daca pina la momentul de fata nu ai obtinut nimic aceasta presupune un singur lucru ''inca nu a venit momentul".Ceea ce se cere de la om este putina rabdare insa nu toti au un caracter puternic si cei ce se dau batuti ajung sa procedeze cum ai procedat tu.Este alegerea ta si o respect ! Succes in ceea ce o sa mai faci. Topic Closed. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts