DarkDemon Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 (edited) Salutare,ma numesc Artiom si am 19 ani,de vreo cateva saptamani mam apucat de Youtube,anume de Gaming,am un canal care creste pe zi ce trece.Am facut din asta un Hobby,nu un mijloc de generare de bani. Canal : https://www.youtube....ch4sChymPi4sYXA Daca ati da subscribe ma veti ajuta foarte mult Am mai multe genuri de joc,acestea le puteti vedea aici : https://www.youtube....4sYXA/playlists Nu uitati de subscribe,va multumesc anticipat Si puteti lasa si o parere despre canal Edited April 30, 2015 by DarkDemon 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3v0uTT™ Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Salutare, Interesant channel, vad ca ai mijloacele necesare pentru asa ceva si cred ca poti reusi ceva foarte bun .Vad ca ai: 1,149 subscribers 613 views Si in trailer visul tau e sa ai 1000 de subscribers, cred ca ti s-a implinit . Te sfatuiesc sa te axezi pe jocuri mai cunoscute si interesante . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnar. Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 (edited) Am observat ca le faci de 30 minute +,cel mai bine ar fii de 10-15,fiindca nu sta nimeni 48 minute sa se uite cum joci GO. //Incearca si o serie cu Dishonored sau Skyrim. Edited April 30, 2015 by Ragnar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted April 30, 2015 Author Share Posted April 30, 2015 Problema e ca jocurile bune cer si multi RAmi,dar la mine placa e de doar 512MB :| Daca stiti un joc bun,va rog sa mil recomandati In GO iese asa mult,pt ca e competitiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3v0uTT™ Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Problema e ca jocurile bune cer si multi RAmi,dar la mine placa e de doar 512MB :| Daca stiti un joc bun,va rog sa mil recomandati In GO iese asa mult,pt ca e competitiv Incearca sa faci o serie cu jocul MineCraft este foarte popular in toata lumea, cat si in Romania . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted April 30, 2015 Author Share Posted April 30, 2015 Incearca sa faci o serie cu jocul MineCraft este foarte po[CENSORED]r in toata lumea, cat si in Romania . Am incercat,vreau foarte mult sa fac niste seriale,dar imi da crash,dar ca sa il rezolv trebuie sa dau update la placa video,dar daca fac asta mi se schimba rezolutia si nu mai e cea nativa,si nu mie comod.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayane. Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Am incercat,vreau foarte mult sa fac niste seriale,dar imi da crash,dar ca sa il rezolv trebuie sa dau update la placa video,dar daca fac asta mi se schimba rezolutia si nu mai e cea nativa,si nu mie comod.. Cum a spus si d3v incearca Minecraft pentru inceput.Daca ai o placa video nasoala iti trebuie un mod numit "Opti-Fine".Am si eu un laptop mai low dar cu acel mod merge.Nu conteaza,mereu mi-au placut episoadele mai lungi.Ca sa ajungi departe cu YouTube-ul trebuie sa ai rebdare si sa fi original.La Minecraft am auzit ca oameni sau plictisit.Toti fac bani din asta.Am sa urmaresc si eu progresul tau.Noroc! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted May 1, 2015 Author Share Posted May 1, 2015 (edited) Livestream? Da! Remove,din pacate streamul a fost un esec,nu mai fac niciodata asa,acm nu o sa va pot arata prin ce am trecut,si sunt nevoit sa merg mai departe Edited May 1, 2015 by DarkDemon Link to comment Share on other sites More sharing options...
C h i l l e a n u ' Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 (edited) Tind sa contrazic colegul meu de comunitate care spune ca nimeni nu se uita daca ai video'uri de 30 de minute + Lumea se uita dar totusi esti la inceput de drum cu acel channel si la multe din jocuri iti sacadeaza. Incearca sa te focusezi mai mult pe joc si mai putin pe comentarii, incerci sa pari ceva ce nu te caracterizeaza spunand diverse lucruri. Nu te cunosc dar spun asta pt ca mie nu mi s parut ca ai fi confortabil. Fa walkthrough'uri la jocuri care nu iti cauzeaza LAG si daca simti disconfort cand vorbesti, nu o mai face. Nu te forta, incearca sa fi natural. Te focusezi prea mult pe ce spui si nu iese bine. Pe mine cel mai mult cand ma uitam la video'urile tale ma deranjat sacadarea. Poate e de vina si recorderul. Outlast nu iti va rula ok pe o placa cu 512 MB deci eu zic sa renunti la el sau sa modifici setarile. "Seria CS GO" eu unul nu prea ii vad rostul. Nu m'as baza prea mult pe asa ceva pt crestere in views. Incearca Dead Space, Resident Evil, Poate Elder Scrolls (oricare), Return to Castle Wolfenstein. Ceva mai captivant care poate fi interesant pt privitor. Mult noroc si sper sa te ajute sfaturile mele. Numai bine! Edited May 2, 2015 by AleksandeR 沖 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted May 2, 2015 Author Share Posted May 2, 2015 Uitati si un trailer facut ieri Pareri? Tind sa contrazic colegul meu de comunitate care spune ca nimeni nu se uita daca ai video'uri de 30 de minute + Lumea se uita dar totusi esti la inceput de drum cu acel channel si la multe din jocuri iti sacadeaza. Incearca sa te focusezi mai mult pe joc si mai putin pe comentarii, incerci sa pari ceva ce nu te caracterizeaza spunand diverse lucruri. Nu te cunosc dar spun asta pt ca mie nu mi s parut ca ai fi confortabil. Fa walkthrough'uri la jocuri care nu iti cauzeaza LAG si daca simti disconfort cand vorbesti, nu o mai face. Nu te forta, incearca sa fi natural. Te focusezi prea mult pe ce spui si nu iese bine. Pe mine cel mai mult cand ma uitam la video'urile tale ma deranjat sacadarea. Poate e de vina si recorderul. Outlast nu iti va rula ok pe o placa cu 512 MB deci eu zic sa renunti la el sau sa modifici setarile. "Seria CS GO" eu unul nu prea ii vad rostul. Nu m'as baza prea mult pe asa ceva pt crestere in views. Incearca Dead Space, Resident Evil, Poate Elder Scrolls (oricare), Return to Castle Wolfenstein. Ceva mai captivant care poate fi interesant pt privitor. Mult noroc si sper sa te ajute sfaturile mele. Numai bine! Multumesc de sfaturi,dar nu pot lasa asa outlastu,il termin dar partea a 2 nu o fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C h i l l e a n u ' Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 La trailere nu am multe de comentat, sunt chiar ok, nu ar avea rost sa repet ce am spus mai sus. Totusi ca sa imbunatatesti FPS incearca sa inregistrezi cu un alt program. Ce folosesti acum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted May 2, 2015 Author Share Posted May 2, 2015 (edited) La trailere nu am multe de comentat, sunt chiar ok, nu ar avea rost sa repet ce am spus mai sus. Totusi ca sa imbunatatesti FPS incearca sa inregistrezi cu un alt program. Ce folosesti acum? Fraps full,pentru ca daca filmez cu mirilis,treb sa randez si imi ia mult timp,dar asa filmez cu fraps si incarc deodata pe YT Dead Space 3 Ep 1 Edited May 2, 2015 by DarkDemon Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted May 3, 2015 Author Share Posted May 3, 2015 Dead Space ep 3,ep 2 il puteti vedea pe canal! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted May 7, 2015 Author Share Posted May 7, 2015 Spre sfarsitul Outlastului Nu uitati sa va abonati daca inca nu ati facut asta.Sa lasati like la video,si sa dati share si sa fiti alaturi de mine Mai multe videouri puteti vedea aici https://www.youtube.com/channel/UCfJMo9U5ch4sChymPi4sYXA/videos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted May 11, 2015 Author Share Posted May 11, 2015 (edited) Salutare natiune! Episoade noi! Edited May 11, 2015 by DarkDemon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted May 29, 2015 Author Share Posted May 29, 2015 Primul duel de CS:GO,va rog nu fiti duri,abea e primul Resident Evil 5 Ep. 1 Resident Evil Ep 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted May 30, 2015 Author Share Posted May 30, 2015 FACE CAM!! Resident Evil 5 Ep. 3 + HD,am schimbat programu de filmare +acum se autorandeaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted May 31, 2015 Author Share Posted May 31, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted June 1, 2015 Author Share Posted June 1, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted June 8, 2015 Author Share Posted June 8, 2015 Proiectul Dark Educational este declarat deschis! Action mirilis review! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 Curiozitate despre Youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted June 26, 2015 Author Share Posted June 26, 2015 Video nou ! Nu e cel mai bun,dar pt deschiderea proiectului e bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted July 5, 2015 Author Share Posted July 5, 2015 Cum sa te antrenezi bine in CS:GO ,nu uita sa te abonezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted July 10, 2015 Author Share Posted July 10, 2015 Hahaha,un episod care cred eu ca e amuzant ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDemon Posted July 20, 2015 Author Share Posted July 20, 2015 Ba ce fain ca imi creste audienta pe canal,si am inceput sa imi cumpar si promovari sa il fac si mai cunoscut. 4500 abonati <3 Nu uitati sa dati un like si share <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts