Dks06 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 [RO]¤ Nume în joc: Dks¤ Vârsta: 21¤ Nume: Albert¤ Oraș: Onesti¤ Județ: Bacau¤ Țară: Romania¤ Jocuri preferate: Cs 1.6, Gta San Andreas¤ O scurtă descriere despre tine: Imi place sa ma distrez. ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: De la Roscata.¤ Server preferat (server doar din comunitate!): Global.CsBlackDevil.Com¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): 2
DaNGeROuS KiLLeR Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Welcome To CsBlackDevilEnjoy Your StayHave Fun 1
rusu-- Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Salut si bine ai venit, dar ai venit de mult timp ) 1
Dks06 Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Salut si bine ai venit, dar ai venit de mult timp ) Acum m-am gandit sa imi fac prezentarea ! )) Thank you guys !
Javed Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Welcome to CsBlackDevil In prezentarea postata de dumneavoastra nu aveti voie sa reveniti cu posturi de gen: " Va multumesc de frumoasa primire" sau orice alt post. Veti fi sanctionat cu warn points pe motiv de Post-Hunt. 1
Recommended Posts