nestaa Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Joc: Counter Strike 1.6 Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra): ZmExtaziuss.CsBlackDevil.Com Numar de sloturi: 32 Mod de joc:ZombiePlague Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype):nesta_andrei@yahoo.com sau Skype nastase_andr3i Caut: Dupa ce deschid serverul va anunt ce caut. 5
nestaa Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Un administrator online pentru a achizitiona serverul?
Adm-™ Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Krond Premium - CsBlackDevil HostingIn colaborare cu Krond Solutions va punem la dispozitie oferta Krond Premium - CsBlackDevil, prin care puteti achizitiona servere Krond, 32 sloturi, la doar 23 euro. Caracteristici: Panou de control cu functii avansate Acces FTP si FIleManager Spatiu de stocare al resurselor necontorizat Index de calitate (sys_ticrate) tactat la 500 Sistem de operare Linux Optiunea de a alege clasa de IP [89.44.246 / 93.119.24] Pe langa acestea, aveti inclus si: Asistenta tehnica la configurare Backup zilnic la addons + server Functie sv_downloadurl pentru descarcarea rapida a resurselor Acces camera owneri DNS CsBlackDevil.Com Forum propriu cu drepturi depline de moderare Nota : Comenzile sunt preluate de Mr.Love & Sethhh. (Skype: amon_cs16) 1
nestaa Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Merci de comanda copy paste am luat legatura cu ei dar niciunul nu se deranjeaza sa raspunda am sa astept ca altceva nu am ce sa fac. 1
Mr.Love Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Ne cerem scuze pentru intarziere insa cred ca ai folosit o adresa pe care intram ceva mai rar [skype]. Imediat ce mi-ai scris pe steam totul s-a derulat foarte repede si ai primit serverul pe loc. Cine rabda nu greseste! 1
Recommended Posts