Jump to content
Facebook Twitter Youtube

O mica parere daca se poate :D

CrAmP
 Share

Recommended Posts

Mulţi îşi dau cu părerea dar nu au nici pe aproape o scursură de adevăr. Cum puteţi spune despre computer-ul în cauză că va avea un randament "decent/stabil" în uzul CS:GO-ului.

Un randament bun este atunci când fps-ul poate fi stabilit undeva între 100-150 fps.

Să o luăm logic ..

4gb ram (din start va avea doar 2,33 gb ram liberi deoarece dacă nu ştiaţi placa video de 2gb utilizează aproximativ 2gb ram din ramii actuali)

2gb ram placa video (destul de bună, dar setată pe full performance, deoarece pe full quality nu are nici o şansă să dea un randament bun)

procesorul 2,33 (dual core bine-înţeles, slab)

Ai o structura a computerului destul de asemănătoare cu a mea. Am un notebook Asus Aspire, procestorul este cu 200 de rotaţii mai slab decât cel dina acest topic.

Eu mă pot juca CS:GO doar cu 50-60 fps setat în totalitate pe full performance, dar tu vei avea cu aproximaţie cu puţin peste 60-70 fps (aici diferă şi harta pe care te joci). 

• I love it 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links