CrAmP Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 (edited) Vreau sa-mi cumpar csgo .. si vreau sa vad cu cati fps mi-ar merge pe urmatoarele cerinte -4 gb rami -2 gb video pe 64 de biti -procesor : 2.33 ghzdual core Va multumesc Edited February 28, 2015 by CrAmP ™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
System. Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Acum nu stiu cu cati FPS-uri o sa-ti mearga dar pot sa-ti spun ca eu am un calculator mai slab si imi merge perfect, fara nici un pic de lag. 2GB Ram. 32 Bit. Procesor Intel Core i3 CPU 2.27GHz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 50-60 fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3v0uTT™ Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Salutare, FPS-ul variaza in functie de componente, dar si de setari , te sfatuiesc sa iti pui un CPU 3,00 GHz , iar cu cateva setari bune o sa iti mearga pe la aproximativ 100 FPS , si cu 2,33 GHz poti ajunge la in jur de 65 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daliath. Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Probabil fps-ul va fi intre 40 - 60 , zic eu , acum nu stiu exact. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiP! Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 ti-l duce decent , stai linistit Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoinT. Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 O sa ai un fps stabil, dar ar fi bine sa ai un CPU cu minimum 3.00 Ghz. Cu video stai destul de bine 2gb pe 64biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Mulţi îşi dau cu părerea dar nu au nici pe aproape o scursură de adevăr. Cum puteţi spune despre computer-ul în cauză că va avea un randament "decent/stabil" în uzul CS:GO-ului. Un randament bun este atunci când fps-ul poate fi stabilit undeva între 100-150 fps. Să o luăm logic .. 4gb ram (din start va avea doar 2,33 gb ram liberi deoarece dacă nu ştiaţi placa video de 2gb utilizează aproximativ 2gb ram din ramii actuali) 2gb ram placa video (destul de bună, dar setată pe full performance, deoarece pe full quality nu are nici o şansă să dea un randament bun) procesorul 2,33 (dual core bine-înţeles, slab) Ai o structura a computerului destul de asemănătoare cu a mea. Am un notebook Asus Aspire, procestorul este cu 200 de rotaţii mai slab decât cel dina acest topic. Eu mă pot juca CS:GO doar cu 50-60 fps setat în totalitate pe full performance, dar tu vei avea cu aproximaţie cu puţin peste 60-70 fps (aici diferă şi harta pe care te joci). 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts