d3v0uTT™ Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 De mici am fost invatati ce inseamna un model si care este diferenta dintr-un model si un antimodel , presupun ca fiecare dintre noi avem cate un model in viata, dupa care ne ghidam actiunile si gandurile.Un model care sa ne arate calea cea buna.Asa ca v-am pregatit si un model de postare. Numele modelului tau in viata: Cine este acesta: Cu ce se ocupa: De ce il consideri un model: Ai dori sa ai o cariera ca a lui?: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pulse.exe Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Numele modelului tau in viata: Stelian Craciun (Cedry2k) Cine este acesta: Un cantaret de rap romanesc. Cu ce se ocupa: Rap. De ce il consideri un model: Deoarece a deschis inimile multor tineri cu melodiile sale, am sa fac un spoiler mai jos cu o melodie compusa de el. Ai dori sa ai o cariera ca a lui?: Categoric! https://www.youtube.com/watch?v=5NGqgtuUuYs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daliath. Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Numele modelului tau in viata: Eden Hazard Cine este acesta: Un jucator de fotbal Cu ce se ocupa: Fotbal De ce il consideri un model: Pentru ca joaca foarte bine si ajuta echipa cu pasele si golurile lui extraordinare. Ai dori sa ai o cariera ca a lui?: Sigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts