Mr.Love Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Joc: Counter Strike Nume dorit: FURIENergy.CsBlackDevil.com Numar de sloturi: 32 Mod de joc: Furien Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): YM - ady_csbd Caut: Asadar pentru acest proiect se cauta membrii ce pot participa lunar la plata serverului. Suma minima 50 Ron. Garantam dezvoltarea! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alcooliks ;x Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Addons ai? Daca nu , ti-l dau pe al meu furien ultimate ; Zic ca e cel mai bun addons furien , daca doresti am datele de contact in semmatura si pe profil ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Cr@zy* Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Bun bun, chiar ar fii bun un server de furien in comunitate , dar ceva sukar sti ce zic :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Love Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 Caut: Asadar pentru acest proiect se cauta membrii ce pot participa lunar la plata serverului. Suma minima 50 Ron. Garantam dezvoltarea! Cititi cu atentie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeTh Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Sincer.. mă bag 50lei nu e cine știe ce... bancar sau cartela cod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts