d3v0uTT™ Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Am creat acest topic sa va aflu parerile despre tehnologie si mai ales calculatorul dvs. , credeti ca acesta creeaza depedenta , ce duce la boli ale vederii , sau este folosit doar pentru relaxare sau lucruri personale sau profesionale, cum ar fi serviciul.Am pregatit cateva intrebari pentru voi. Ce inseamna calculatorul pentru tine?: Crezi ca poti rezista fara calculator mai mult de 1 an?Daca nu , cat?: Pentru ce utilizezi calculatorul?: Cat timp il folosesti zilnic?: Esti dependent de acest lucru?Sau il folosesti doar pentru placere?: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazimir Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Ce inseamna calculatorul pentru tine?: Calculatorul pentru mine reprezinta pentru mine " noaptea " . Pentru ca toata noaptea mi-o petrec in fata lui . Crezi ca poti rezista fara calculator mai mult de 1 an?Daca nu , cat?: Nu cred ca as rezista . Pentru ce utilizezi calculatorul?: Retele de socializare , munca , joc . Cat timp il folosesti zilnic?: cam 7 ore pe zi stau in fata lui dar el sta deschis cam 12-14 ore . Esti dependent de acest lucru?Sau il folosesti doar pentru placere?: Sunt dependent , din pacate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pulse.exe Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Ce inseamna calculatorul pentru tine?: Pentru mine PC-ul este o chestie destul de folositoare, dar si care ma ajuta sa ma recreez. Desigur ca PC-ul fara internet e ca masina fara motor, asa ca internetul face un cuplu perfect cu PC-ul. Crezi ca poti rezista fara calculator mai mult de 1 an?Daca nu , cat?: Mai mult de cateva luni.. nu prea. Pentru ce utilizezi calculatorul?: Pentru CSBD in primul rand , jocuri, facebook etc. Cat timp il folosesti zilnic?: In jur de 6 ore. Esti dependent de acest lucru?Sau il folosesti doar pentru placere?: Putin din amandoua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoinT. Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 (edited) Ce inseamna calculatorul pentru tine?: Pentru mine calculatorul reprezinta un ajutor stabil sau ii mai pot spune si ,,prieten'' mereu la datorie Crezi ca poti rezista fara calculator mai mult de 1 an?Daca nu , cat?: Nu am incercat sa rezist fara calculator 1 an, dar citeva luni pe an nu il folosesc, inspecila vara. Pentru ce utilizezi calculatorul?: Eu il utilizezi pentru comunicare, ajutor informational si desigur ceva gaming Cat timp il folosesti zilnic?: 2-3 ore sunt activ in rest sunt pasiv. Esti dependent de acest lucru?Sau il folosesti doar pentru placere?: Pentru placere, desigur dar aceasta placere uneori ma plictiseste. Dependenta nu prea dar ceva este Edited February 21, 2015 by PoinT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoZoFsKy Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Ce inseamna calculatorul pentru tine?: Viata. Crezi ca poti rezista fara calculator mai mult de 1 an?Daca nu , cat?: Un an? Sa fim seriosi...daca plec o saptamana undeva deja incep sa tremur si sa fac scandal. Pentru ce utilizezi calculatorul?: Gaming Cat timp il folosesti zilnic?: 8-13 ore Esti dependent de acest lucru?Sau il folosesti doar pentru placere?: Dependent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts