Jump to content

Recommended Posts

Posted

mjCICxN.png

Am creat acest topic sa va aflu parerile despre tehnologie si mai ales calculatorul dvs. , credeti ca acesta creeaza depedenta , ce duce la boli ale vederii , sau este folosit doar pentru relaxare sau lucruri personale sau profesionale, cum ar fi serviciul.Am pregatit cateva intrebari pentru voi.

• Ce inseamna calculatorul pentru tine?:
  • Crezi ca poti rezista fara calculator mai mult de 1 an?Daca nu , cat?:
  • Pentru ce utilizezi calculatorul?:
  • Cat timp il folosesti zilnic?:
  • Esti dependent de acest lucru?Sau il folosesti doar pentru placere?:
  • I love it 2
Posted

• Ce inseamna calculatorul pentru tine?: Calculatorul pentru mine reprezinta pentru mine " noaptea " . Pentru ca toata noaptea mi-o petrec in fata lui .
  • Crezi ca poti rezista fara calculator mai mult de 1 an?Daca nu , cat?: Nu cred ca as rezista . 
  • Pentru ce utilizezi calculatorul?: Retele de socializare , munca , joc .
  • Cat timp il folosesti zilnic?: cam 7 ore pe zi stau in fata lui dar el sta deschis cam 12-14 ore .
  • Esti dependent de acest lucru?Sau il folosesti doar pentru placere?: Sunt dependent :( , din pacate.
  •  
Posted

• Ce inseamna calculatorul pentru tine?: Pentru mine PC-ul este o chestie destul de folositoare, dar si care ma ajuta sa ma recreez. Desigur ca PC-ul fara internet e ca masina fara motor, asa ca internetul face un cuplu perfect cu PC-ul.
  • Crezi ca poti rezista fara calculator mai mult de 1 an?Daca nu , cat?: Mai mult de cateva luni.. nu prea.
  • Pentru ce utilizezi calculatorul?: Pentru CSBD in primul rand :D, jocuri, facebook etc.
  • Cat timp il folosesti zilnic?: In jur de 6 ore.
  • Esti dependent de acest lucru?Sau il folosesti doar pentru placere?: Putin din amandoua.
Posted (edited)

• Ce inseamna calculatorul pentru tine?: Pentru mine calculatorul reprezinta un ajutor stabil sau ii mai pot spune si ,,prieten'' mereu la datorie :)
  • Crezi ca poti rezista fara calculator mai mult de 1 an?Daca nu , cat?: Nu am incercat sa rezist fara calculator 1 an, dar citeva luni pe an nu il folosesc, inspecila vara.
  • Pentru ce utilizezi calculatorul?: Eu il utilizezi pentru comunicare, ajutor informational si desigur ceva gaming
  • Cat timp il folosesti zilnic?: 2-3 ore sunt activ in rest sunt pasiv.
  • Esti dependent de acest lucru?Sau il folosesti doar pentru placere?: Pentru placere, desigur :) dar aceasta placere uneori ma plictiseste. Dependenta nu prea dar ceva este  :D 
Edited by PoinT.
Posted

• Ce inseamna calculatorul pentru tine?: Viata.

Crezi ca poti rezista fara calculator mai mult de 1 an?Daca nu , cat?: Un an? Sa fim seriosi...daca plec o saptamana undeva deja incep sa tremur si sa fac scandal.

Pentru ce utilizezi calculatorul?: Gaming

Cat timp il folosesti zilnic?: 8-13 ore

Esti dependent de acest lucru?Sau il folosesti doar pentru placere?: Dependent.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.