jRedeR Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 (edited) ø Modalitate de contact (Y!m / Skype): adrian07nov ø Produs(e) scoase la vânzare: Cont din 2003 , sunt primul utilizator, voi da id-ul pe care s-a creat contul.Valoare conform steamdb = 300 E , steamid din 6 cifre.Contine 52 jocuri printre care si: CS1.6 , Call of duty:Black Ops 2 .Tin sa mentin, contul nu are niciun fel de ban / alert pe niciun joc . Este 100 % sigur.Il vand deoarece ma las de gaming. Jocurile cele mai importante le-am pus la preferate in poze. ø Preţul produsului(elor) 90 LEI ø Poze produs(e): ø Metodă de plată: Posta romana / Predare personala 25 km de Pantelimon, oras Fundulea ø Alte specificaţii: - EDIT : PRET - 85 lei Edited February 15, 2015 by jRedeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
pulse.exe Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Valoare aproximativ 300 E , steamid din 6 cifre.Contine 52 jocuri printre care si: CS1.6 , Call of duty:Black Ops 2 . 300 de euro pentru 52 de jocuri sa zicem ca suna bine dar te-as ruga sa enumeri si alte jocuri cumparate pentru ca daca mi-ai enumerat decat 2 jocuri cumparate cred ca restul de 50 de jocuri sunt free iar tu ceri 300 de euro pentru? Te rog frumos sa mai faci cateva printuri cu celelalte jocuri cumparate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jRedeR Posted February 13, 2015 Author Share Posted February 13, 2015 (edited) Toate jocurile cumparate sunt la preferate. Pretul este 90 lei in principal pentru Call of duty: Black Ops II, 1.6 , ani si level . Edited February 15, 2015 by jRedeR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRAZE Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 (edited) Ati dau 20 euro paypal pe el.Cauta-ma la id: craze_msi , daca dai primu, batem palma! Edited June 8, 2015 by JoKeR-™ - Acest topic este inactiv de multa vreme! / Pentru a il re-deschide trimite-mi un P.M! Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts