Jump to content
Facebook Twitter Youtube

[SCHIMB] Left4Dead 2 pe CS:GO

Recommended Posts

ø Produs oferit: Left4Dead 2

ø Detali produs: Cont de steam cu Left4Dead 2, in imaginea de mai jos celelalte jocuri sunt din Family Share pentru ca am pus alt steam pe acelasi cont cu cel de Left4Dead 2
ø Preț: 13,99€
ø Produsul dorit: Counter-Strike 1.6
ø Detalii produs: As vrea ca CS 1.6 sa fie gift, daca nu, accept si steam.
ø Contact: revan.CsBlackDevil@yahoo.com / cristii.flashsmokee (skype) sau ts.csblackdevil.com cu numele revan.
ø Imagini:

esm092Q.png  hk34qAf.png

Pentru siguranta amandurora, a mea si a userului care ofera schimb, vreau ca tranzactia sa se faca printr-un intermediar CsBlackDevil, si anume RevoluTioN, acceptand.
Multumesc!
Edited by revan

Scuze de off post ...dar in titlu spui ca vrei CS:GO iar la produs dorit spui CS 1.6 !

Deci le vrei pe amandoua sau cee? :)))

P.S: pentru cs 1.6 am cont de dat la schimb !

Doar stii cine sunt !

Ma gasesti pe team speak daca doresti ;)

O zi faina !

Daaa, cs 1.6 caut pentru ca csgo am gasit si am uitat sa spun unui moderator sa schimbe titul, ok ne gasem pe teamspeak sa discutam.

P.S.: Goleste-ti mesajele ca nu iti pot da PM.

EDIT: enK s-a razgandit si nu mai vrea sa faca schimbul. Astept in continuare persoane de incredere pentru acest schimb, nu uitati, Counter-Strike 1.6, nu Global Offensive.

Edited by revan

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links